Menü Kapat

Aslan Burcu Kadını

Aslan burcu kadını, erkeği günlük burç yorumları, aşk, iş, kariyer hayatı. Akrep, başak, kova, ikizler, balık burcu uyumu, cinsellik, nasıl aşık olur, ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık yorumu

Aslan Burcu Kadını Olumlu, olumsuz Özellikleri, Aşk, iş, kariyer Hayatı, Aslan Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır? Aslan Burcu Kadını ve İş Hayatı, akrep, ikizler, başak, aslan burcu erkeği ile uyumu ve daha fazlası…

Girdiği her ortamda göz önünde olmayı ve dikkat çeken kişi olmayı sever. Gösteriş, ihtişam onun için vazgeçilmezdir. Aslan kadını, gururlu olmasıyla bilinirken kendine de çok önem verir. Bakım yapmaktan ve kendine bakmaktan hoşlanır. Giydiği kıyafete çok dikkat eder, özen gösterir. Takıları ve kıyafetleri ile çarpıcı olmaktan hoşlanır. Bu nedenle ekstra özenli davranır. Hayatının her alanında başarı elde etmeye odaklanmıştır. Hem iş hayatında hem özel hayatında başarı kazanmak için çabalar. Özellikle saçlarına çok önem verir. Saçlarının her daim gösterişli ve güzel olmasını ister. Aslan kadını, kendine çok güvenir. İddialı bir tarza sahiptir. Sanata ve estetiğe çok önem verir. Oldukça cömert bir karakteri bulunur. 

En olumsuz özelliği kibirli olması ve sürekli kendini düşünmesidir. Baskın bir kişiliğe sahiptir. Otorite kurmayı sever. Bazen karşısında bulunan kişiler bu durumdan sıkılabilir. Bunun dışında girişimci bir kişiliği vardır. Heyecanlıdır ve yeniliklerden hoşlanır. Karşısında bulunan insana değer verir. Oldukça sadıktır. Eğlenmeyi çok sevdiği gibi eğlendirmeyi de çok sever.

Aslan Burcu Kadını ve Aşk Hayatı

Özgürlüğüne çok düşkündür ancak aşk konusunda da bir arayışı vardır. Kendisi çok kıskançtır lakin birinin onu kıskanmasından ve kısıtlamasından hiç ama hiç hoşlanmaz. Mantıklı davranmak ister. Duygularına kapılmak pek hoşuna gitmez. İntikamcıdır. Eğer partneri onu aldatmaya kalkarsa intikam almadan geri çekilmez. Bunun dışında oldukça tutkulu ve ateşlidir. Ufak tefek oyunlar oynamayı sever. 

Aslan Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Koç, İkizler ve Yay burçları ile arası oldukça iyidir. Kendisi gibi tutkulu birini ister. Partneri mutlaka yüksek bir özgüvene sahip olmalıdır. İddialı erkekleri sever. Her daim el üstünde tutulmak ister ve bunu gerçekleştirecek birini arayacaktır. Partnerinin onu dinlemesi hoşuna gider. İlişkide onu kısıtlamak ve kıskanmak oldukça yanlıştır. Aslan burcu kadını böyle bir ilişkiden kaçınır. Giyinmeyi ve şıklığı, gösterişi çok sevdiği için partneri de onun gibi bunlara dikkat etmelidir. 

Aslan Burcu Kadını ve İş Hayatı

Sürekli göz önünde olmak isteyen Aslan kadını, iş hayatında da başarı elde etmek için çabalar. Tüm yeteneklerini sergileyecektir. Yükselmek için çok çalışır. Tek istediği emeklerinin karşılığını almaktır. Hangi işte olursa olsun en başarılı kişi olmak hedefidir. Pes etmekten, arka planda kalmaktan nefret eder. 

Aslan Burcu Kadını Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Her kadın gibi Aslan burcu kadını da sevgiye ve ilgiye açtır. Partneri tarafından sürekli ilgi görmek ister. El üstünde tutulmayı sever. Eğer bir erkekten hoşlanırsa kesinlikle onunla göz teması kurmaya çalışır. Sevecen ve güleç biri haline dönüşür. Kendine ilgi gösteren erkeklere daha kolay bağlanacaktır. 

Eğer siz de fal baktırmak istiyorsanız 0534 200 77 77 ulaşarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. İstediğiniz fal çeşitleri arasında seçeceğiniz her fal online fal olarak da hizmet vermektedir. Telefon üzerinden bağlandığını online burç yorumu falcı size online fal servisleri imkanıyla tüm sorularınıza yanıt verecektir. Daha önce denemediyseniz online fal hizmetinin avantajlarından faydalanabilirsiniz. İsminin online fal olması sizi yanıltmasın; online falcı da gerçek falcı olarak fal bakımı yapmaktadır. Ateş falı, tarot falı, katina falı, el falı, kahve falı, iskambil falı, su falı seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Doğum haritası yorumlama işlemi için de bize ulaşmayı unutmayın.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir