Menü Kapat

Burç Erkekleri Neleri Kıskanır?

nar fal-telefon fal-online rfal-bureçlar- burçların kıskançlıkları- kıskanç erkekler- burç- burç analizi-karakter analizi Burç Erkekleri Neleri Kıskanır? | Blog - Nar Fal

Burç Erkeklerinin Kıskançlıkları?

Burç erkekleri neleri kıskanır? Hadi gelin hep birlikte öğrenelim.

Hangi Burç Erkeği Hangi Durumlarda Kıskançlık Yapar?

Koç Burcu

Ateş grubu içerisinde yer alan Koç burcu erkekleri, etkilendiği olaylardan yola çıkarak birtakım kıskançlıklar yaşar. Sadece onun kuşkuları bile ilişkinin bitmesine neden olabilir. Kendisi maço diye tabir edilen erkekler arasında yer alır. Reddedilmeyi hazmetmek onun için epey zordur.

Boğa Burcu

Aşırı kıskanç olduğunu söylemek doğru olmaz. Ancak ufak kıskançlıkların ilişkiyi sağlam tutacağını düşünür. Umursama değildir, kıskanır lakin yerinde kıskançlıklar yapar. Bazı burçlar gibi dozunu kaçırıp olayları abartmaz. Üstelik kıskanılmaktan da epey hoşlanır.

İkizler Burcu

Aşk hayatı ile pek de ilgisi olmayan İkizler burcu, yalnız aldatıldığını öğrenirse kıskançlık krizlerine girer. Partnerini sürekli olarak bir şeylerden dolayı kıskanmak huyu değildir. Genelde pozitif şeyleri ön plana çıkarır. İhanet edilmediği sürece kıskançlık yaparak bunaltmaz.

Yengeç Burcu

Hassas ve duygusal olan Yengeç burcunun kalbini kırmak çok kolaydır. Sevdiği insanı kıskanır ve onun biraz daha duyarlı, özenli davranmasını ister. Eğer birini seviyorsa ya da bir ilişkisi varsa epey tedirgin olacaktır. Eğer onun güvenini kaybederseniz kıskançlığı tavan yapacaktır.

Aslan Burcu

Çok sahiplenicidir ve kıskandığı zaman dünya ona dar olacaktır. Sevdiği insanı kıskanmaya başladığı zaman kendi içine kapanır çünkü kendini zapt etmeye çalışır. Böyle olduğu zamanlarda herhangi bir sözcükten dolayı bile alınganlık yapacağı tutar. Onunla asla ama asla inatlaşmayın.

Başak Burcu

Güvenini kaybetmediğiniz sürece bir sorun yaşanmaz. Ancak güvenini kaybederseniz işler karışacaktır. Öyle kıskanç birine dönüşür ki sizi çıldırtacak noktaya bile getirir. Eper zorlu günler yaşarsınız. Alıngan birine dönüşmekle birlikte insanlardan nefret etmeye bile başlar.

Terazi Burcu

Aslında aşırı kıskanç değildir. Ama ona karşı ilgi göstermezseniz sizi kıskanmaya başlayacaktır. Bundan dolayı ilginizi sürekli onun üzerinde tutmanız gerekiyor. İlgisiz bıraktığınız an mutsuz olacak, eğlenceli yanını kaybedecek ve kıskançlık krizlerine girecektir.

Akrep Burcu

Fazlasıyla kıskanç bir burçtur. Hatta ilişkinin temelinde bile kıskançlık yer alır. Her an her şeyi kıskanabilir ve bundan dolayı tartışma çıkarabilir. Onunla birlikte bir ilişki yaşamak epey zordur. Kıskançlık krizlerine ve bundan dolayı yaşanan tartışmalara hazır olmanız gerekiyor.

Yay Burcu

Kıskansa bile bunu asla dile getirmez. Sadece davranışlarıyla, hareketleriyle bunu belli eder. Biraz takıntılıdır ve bundan dolayı onunla anlaşmak sıkıntılı bir süreçtir. Onun kıskandığını davranışlarından anlamanız gerekiyor. Yoksa işler iyice karışacaktır.

Oğlak Burcu

Çevresiyle menfaatleri doğrultusunda ilişki kurmaktan yanadır. Ancak başarısızlıklar yaşandığında kıskançlıktan sinirlenir. Aşk hayatında da kıskançlığa gelemez. Yerine göre kıskanır ama kıskandığında da öfke patlamaları yaşar. Ayrıca kıskanılmakta hoşuna gidecektir.

Kova Burcu

Kıskançlık mı? Onların lügatında böyle bir kelime yok ki… Kova burcunun kıskanması imkansızdır. Hatta kıskançlık yapan insanları yargılayan gözlerle süzer. Bunun yanında eğer partneri onu kıskanmaya kalkarsa bu durumu çok komik bulacaktır. Asla kıskanç değildir. Umursamazdır.

Balık Burcu

Kıskanır ama bu kıskançlığı ile sadece kendine zarar verir. Kıskandığında baskıcı tavırlar sergilemeye başlayabilirler. Güveni kaybolduğu an kıskançlık krizlerine girer. Onun için bir ilişkide olmazsa olmaz güvendir. Aman sakın güvenini kaybetmeyin. Yoksa işler iyice karışır.

Fal baktırmak için hemen siz de bize ulaşın. Online fal seçeneği ile hiçbir yere gitmenize gerek kalmadan fal baktırın. Nar Fal aracılığı ile istediğiniz her fal çeşidine hem sesli hem de görüntülü olarak ulaşabilirsiniz. Kahve falı, su falı, tarot falı, aşk falı, kül falı, durugörü, yıldızname gibi tüm çeşitlerimize online olarak baktırabilme imkanını sizlere sunuyoruz. Artık gerçek falcı aramakla uğraşmanıza ve ayağına gitmenize gerek kalmayacak. Tek tıkla bize ulaşın ve olduğunuz yerden fal baktırın.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir