Menü Kapat

İstanbul Falcı & Fal

İstanbul Fal nerede? İstanbul Falcı Hizmeti, en iyi falcıya fal baktır. Tarot Kahve falı bak yıldızname su ateş falı ve daha fazlası fal, falcı, fal cafe, fal kafe, tarot, tarot falı, online fal, en iyi fal, en iyi falcı, en iyi falcılar,

İstanbul Fal nerede? İstanbul Falcı Hizmeti, en iyi falcıya fal baktır. Tarot Kahve falı bak yıldızname su ateş falı ve daha fazlası

İstanbul Fal diyince Nar fal gelir aklınıza… ; Astroloji milattan önceki zamanlarda ilk olarak Mezopotamya İstanbul falcı topraklarında ortaya çıkmıştır. Gökyüzündeki hareketler, gezegenlerin takım yıldızları içinde nerede konumlandıkları, birbirleriyle yaptıkları açılar gibi konularla ilgilidir. Geleceğe dair tahmin ve öngörülerde bulunmasından dolayı astrolojinin de fal olduğu mevzusunda kafa karışıklığı yaşanabilir. Falcılıkta da çeşitli materyaller kullanılmaktadır ancak astrolojiden İstanbul fal farklı olarak sezgisel güç daha önceliklidir.

İstanbul Falcı İletişim 0534 200 77 77

Aslında popüler düzlemde anlaşılan halinden çok daha fazlasına sahip olan astroloji, belli bir düzeyde astronomi bilgisi de gerektirmektedir. Gezegenlerin, yıldızların konumları ve simgeledikleri temalar üzerinden insan hayatındaki gelişmeleri, gelecekte olabilecek olayların ihtimallerini anlatırlar. Aslında astroloji “yıldız haritası” açılımıyla birlikte oldukça somut verilere dayanır. 

Fal ve astroloji arasındaki kesişim kümesinin bir diğer elemanı ise  insanlara tavsiyelerde bulunmaktır. Elbette alınan tavsiyeleri yapılması şart eylemler olarak nitelendirmemek gerekir. Ancak hem fal hem de astroloji yol gösterici özellikleriyle ön plana çıkarlar. 

Bazı fal çeşitleri astrolojiyi yardımcı olarak kullanabilir. Özellikle İstanbul falcı gerçek tarot falı akla ilk gelen örnektir. Tarot kartları içerisinde her kartın ayrı bir elementi simgelemesi ve burçlarla olan bağlantısı bilinmektedir.

Astroloji içerisindeki matematiksel hesaplar teknik olarak farklılaşsa da sayısal hesaplamaların yıldızname veya kum falı gibi fal yöntemleri içinde de yer alması ikisi arasında benzerlik gösterir ancak tam anlamıyla birbirlerini kapsamayan ayrı şeyler olduğunu da belirtmek gerekir.

*(Ayrıca kişiliğinize yönelik daha fazla bilgiler edinmek için fal baktırmak isterseniz fal çeşitleri içinden seçeceğiniz herhangi bir İstanbul gerçek fal için online fal servislerinden de hizmet talep edebilirsiniz. Dilediğiniz gibi İstanbulda gerçek kahve falı online tarot falı su falı katina falı seçeneklerinden biri tercih edebilirsiniz.)

Adalar fal , Arnavutköy fal, Ataşehir fal, Avcılar fal, Bağcılar fal, Bahçelievler fal, Bakırköy fal, Başakşehir fal, Bayrampaşa fal, Beşiktaş fal, Beykoz fal, Beylikdüzü fal, Beyoğlu fal, Büyükçekmece fal, Çatalca fal, Çekmeköy fal, Esenler fal, Esenyurt fal, Eyüpsultan fal, Fatih fal, Gaziosmanpaşa fal, Güngören fal, Kadıköy fal, Kağıthane fal, Kartal fal, Küçükçekmece fal, Maltepe fal, Pendik fal, Sancaktepe fal, Sarıyer fal, Silivri fal, Sultanbeyli fal, Sultangazi fal, Şile fal, Şişli fal, Tuzla fal, Ümraniye fal, Üsküdar fal, Zeytinburnu fal, Büyükada fal, Heybeli Ada fal, Burgazada fal, kınalı ada fal, Nişantaşı fal, bebek fal, etiler fal, yalova fal,

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir