Menü Kapat

Yabancı Fal Siteleri

yabancı fal siteleri, fal siteleri, fal sitesi, en iyi fal sitesi, fal bakma sitesi, en iyi tarot falı bakan site online fal siteleri, fal bakan siteler, fal sitelerine yorumcu olmak, en iyi fal sitesi üc

Yabancı Fal Siteleri Nelerdir, Fal Bakma Metodları, Yabacı Falları Nasıl Bakılır, En İyi Fal Siteleri, En iyi Tarot Falı Sitesi Nelerdir Fal Siteleri İçin Yazımızı Okuyabilirisiniz.

Yabancı Fal Siteleri İçin Falcı denilince aklınıza nasıl bir görüntü geliyor? Kristal bir küreye başkanlık eden ve tamamen gizemli olan uzun ve uçuşan cübbeleri olan bir kişi mi? Seni kırmak istemem ama muhtemelen seni dolandırmaya çalışıyorlar. Otantik falcılık çok fazla çan ve ıslık içermez. Deneyimli olanlar, çevrimiçi okumalar yapmak için zanaatlarında yeterince yetkindir.

Bu, çevrimiçi fal sitelerinin paha biçilmez olduğunu kanıtlayabileceği yerdir ve falınızı öğrenmek için ödeyebileceğiniz en iyi 4’ü inceledik. Bu web siteleri, kullanmadan önce bilinçli bir karar vermenizi istediğimiz için ekibimiz tarafından yoğun bir şekilde incelendi.

Bu en yüksek puanlı falcılık web sitelerine göz atarak geleceğin sizin için neler beklediğini öğrenin.

İşte her birinin ne için bilindiğine hızlı bir bakış:

Çevrimiçi Falcılık için En İyi 4 En İyi Yabancı Falcı Sitesi

Kasamba

Tarot kartları kullanan en doğru falcılarla tanınır. 1999’dan beri Kasamba, sektördeki en iyi çevrimiçi fal hizmetlerinden bazılarını sunmaktadır. Medyumlarının özgünlüğü ve doğruluğu ile tanınan portal, herkesin sıkı bir şekilde karantina altına alındığı pandemi sırasında paha biçilmez olan çevrimiçi falcılığı sanal hale getirerek modernize etti. Web sitesindeki incelemeler yıllar boyunca oldukça olumlu olmuştur ve meşrudur, bu nedenle gördüğünüzü aldığınızı bilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan bir akıllı cihaz ve internet bağlantısı ve hesabınıza giriş yapabilir ve ücretsiz fal bakmaya başlayabilirsiniz.

Aşk okumaları: İlişkiler kolay olmaktan uzaktır. Kötü biterse sizi sonunda harcamanıza bırakabilecek bir roller coaster yolculuğuna çıkarabilirler. Yeni bir ayrılık yaşadıysanız veya evlilik hayatınız tehlikedeyse, Kasamba medyumlarından veya yakınımdaki bir falcıdan bir aşk okuması alabilir ve ilişkinizin nereye gittiğini görebilirsiniz.

Kariyer okumaları: Sevdiğiniz işin içinde olmanız, sizin için uygun olduğu anlamına gelmez. Başka bir şirkette veya pozisyonda daha mutlu olacağınızı düşünüyorsanız, bir Kasamba falcısından okuduğunuz kariyer size ne yapmanız gerektiğini söyleyebilir. Site, çeşitli meslekler ve kariyer seçenekleri hakkında okumalar sağlama deneyimine sahip yaklaşık 200 kariyer medyumuna sahiptir. Başarılı bir kariyer planlamanıza yardımcı olabilecek ayrıntılı ve doğrudan tavsiyeler sunarlar.

Tarot okumaları: Kasamba, geleceğin sizin için ne tuttuğunu söyleyebilecek 150’den fazla tarot kartı okuyucusuna sahiptir. Belirli bir okuma için standart bir iskambil destesini kullanan karikatürleri içerir. Falcılık kartları aracılığıyla ruh rehberlerinden güvence veya rehberlik istiyorsanız, medyumlar size bir melek okuması da verebilir. Bazı medyumlar, benzersiz bir deneyim için farklı kart okumalarını birleştirecek kadar deneyimlidir.

en iyi fal sitesi yorumları, ücretli fal siteleri, fal baktırma sitesi, tarot sitesi, kahve falı bakma sitesi, fal siteleri ücretsiz, ücretsiz tarot falı bakan siteler, en iyi fal sitesi kadınlar kulübü,

Fal bakmak: Tarot kartlarının yanı sıra gerçek falcılara Kasamba’da falınızı da yaptırabilirsiniz. Doğru yönde ilerleyip ilerlemediğinizi size bildirmek için sarkaçlar, kristal küreler ve astrolojik haritalar gibi araçları kullanan çeşitli ortamlar bulun. Site ayrıca, ödeme yapmadan önce hizmeti kontrol etmek isteyen yeni üyeler için üç ücretsiz dakika sunuyor. Ancak, bu indirimden yararlanmak için kart bilgilerinizi vermeniz gerekecektir.

Diğer Fal Siteleri İse Şöyle

Psişik Kaynak

Doğru gelecek tahminleri ve güvenilir medyumlarla bilinir. Bunlar genel okumalardır ve genellikle yaşamınız için geçmişiniz, bugününüz veya geleceğiniz ile ilgili bir soru ile başlar. Çevrimiçi falcı veya medyum, cevabı sizin enerjinize ve sorgunun enerjisine bağlanmak için kullanır. Kasamba’nın sunduğu psişik okumalardan bazıları kristal, rune ve aura okumalarını içerir. Ayrıca evcil hayvanınız için bir medyum da bulabilirsiniz!

California Medyumları: en iyi aşk ve ilişki falcılarına sahip olmasıyla bilinir. Psychic Source, müşterileri için video, sohbet ve telefon olmak üzere üç iletişim yöntemini de sunan birkaç çevrimiçi fal portalından biridir. Böylece nerede olursanız olun, yanınızda telefonunuz ve internetiniz varsa, hareket halindeyken okuma alabilirsiniz. Medyumunuzu kişisel olarak tanımak istiyorsanız yüz yüze görüşme daha iyidir. Medyum türlerinin okuma türlerinden birini seçebilirsiniz ve seçenekler hiç de bunaltıcı değildir.

Psişik Kaynak’ın sunduğu okuma türlerinden bazıları şunları içerir:

Melek ve tarot kartı okuma: Psişik Kaynaktaki medyumların neredeyse tamamı, tarot veya melek destesi gibi kartları kullanarak falcılık yapar. Bu, aynı zamanda size bir karikatür okuması da verebilecek dört ve beş yıldızlı profesyonelleri içerir. Falcı topunu kullanan diğer birçok çevrimiçi psişik portalda bulamayacağınız bir kategoridir.

Astroloji okumaları: Sitedeki bir dizi psişik okuyucu da yıldızlar veya astroloji okumaları aracılığıyla okumalar sunuyor. Aşk hayatınız, kariyeriniz ve genel olarak ilişkilerinizle ilgili hayatın zor sorularına yanıt alın. Bir okuma için doğumunuz sırasında gezegenlerin konumuna bakabilirler veya isterseniz basit bir genel okumayı tercih edebilirsiniz.

Manevi okumalar: Bir medyumun doğal yetenekleri, ruhsal tarafla olan bağlantılarına bağlıdır. Auranıza dokunarak ve bazı durumlarda ölülerle iletişim kurarak manevi ve hatta geçmiş yaşam okumaları sunabilirler. Yine de bu okumaları sunabilecek birkaç kişi var, ancak bazılarını Psişik Kaynak’ta bulabilirsiniz.

Aşk okumaları: Aşk hayatınız veya mevcut evliliğiniz için endişeleniyorsanız veya yalnız yaşamaktan bıktıysanız, Psychic Source’daki bir aşk falcısından bir okuma tam da ihtiyacınız olan şey. Gelecekte aşkınız olup olmadığını, erkek arkadaşınızın sadık olup olmayacağını, ne zaman evleneceğinizi ve hatta kaç bebeğiniz olabileceğini tahmin etmek için çeşitli araçlar kullanırlar. Aşk medyumlarını da aradığınız okuma türüne göre filtreleyebilirsiniz.

Rüya yorumu: Kabuslardan rahatsız olduysanız veya rüyalarınızdaki sembollerin ne anlama geldiğini bir kez ve herkes için öğrenmek istiyorsanız, bir rüya yorumu yardımcı olabilir. Psişik Kaynaktaki Medyumlar sizinkini analiz edebilir ve ne anlama geldiklerini size söyleyebilir. Çoğu durumda rüyalar, en içteki korkularınızı ve arzularınızı içerebilen bilinçaltı çabalarınızdan gelen mesajlardır. Bir psişik onlara dayanarak bir servet söyleyebilir.

Numeroloji okumaları: Yaygın inanışın aksine, numeroloji ve astroloji aynı şey değildir. Astroloji, yıldızların ve gezegenlerin konumunu dikkate alırken, numeroloji doğum tarihinizi, adınızdaki harf sayısını ve diğer sayısal bilgileri kullanır. Psişik Kaynak falcıları, geleceğinizi tahmin etmek ve size zayıf ve güçlü yönlerinizi söylemek için numerolojiyi de kullanabilir.

California Medyumları

California Psychics, yirmi yılı aşkın bir süredir müşterilere çevrimiçi psişik okumalar ve çevrimiçi falcılık hizmetleri sunarak, çevrimiçi falcılık ve kart okuma hizmetleri sanatını mükemmelleştirmiştir. Geleceğinizi tahmin edebilecek çok çeşitli psişik hizmetler sunarlar ve bütçeyi aşmadan bilinçli bir karar verebilmeniz için çeşitli fiyat oranları sunarlar.


İstediğiniz fal çeşitleri arasında seçeceğiniz her fal online fal olarak da hizmet vermektedir. Telefon üzerinden bağlandığını online burç yorumu falcı size online fal servisleri imkanıyla tüm sorularınıza yanıt verecektir. Daha önce denemediyseniz online fal hizmetinin avantajlarından faydalanabilirsiniz. İsminin online fal olması sizi yanıltmasın; online falcı da gerçek falcı olarak fal bakımı yapmaktadır. Ateş falı, tarot falı, katina falı, el falı, kahve falı, iskambil falı, su falı seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Doğum haritası yorumlama işlemi için de bize ulaşmayı unutmayın.

Diğer Fal Çeşiteleri >> Fal Çeşitleri

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir