Menü Kapat

Yengeç Burcu Kadını

Yengeç burcu kadını, erkeği günlük burç yorumları, aşk, iş, kariyer hayatı. Akrep, başak, kova, ikizler, balık burcu uyumu, cinsellik, nasıl aşık olur, ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık yorumu

Yengeç Burcu Kadını Olumlu, olumsuz Özellikleri, Aşk, iş, kariyer Hayatı, Yengeç Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır? Yengeç Burcu Kadını ve İş Hayatı, akrep, ikizler, başak, aslan burcu erkeği ile uyumu ve daha fazlası…

Aşırı hassas ve bir o kadar da duygusaldır. Şefkatli, sevgi dolu bir yapısı vardır. Romantiktir ancak çok kolay da kırılır. Evcimen ve ailesine çok düşkündür. Detayları düşünür ve her işin mükemmel olmasını ister. Sorumluluklardan asla kaçınmaz ama karşısında bulunan insanların da sorumluluk sahibi olmasını ister. Her insanla kolay kolay geçinemez. Oldukça duyarlı bir karakteri vardır. Kendini iyi hissettiği günlerde oldukça neşelidir. Kötü hissettiğinde ise büyük bir kedere kapılır ve karamsar birine dönüşür. Yapılan yanlışları unutmak gibi bir huyu yoktur. Bundan dolayı da çok zor affeder. Anaç bir yapısı vardır. Ailesine ve partnerine çok sıcak davranır. Değer verir. Genelde art niyetli bir düşüncesi bulunmaz. 

Duygusallığı ile bilindiği gibi melankolik bir yapısı vardır. Tamamen duyguları ile hareket ederken bazen duygu karmaşasına yakalanabilir. Sevdiği biri tarafından kırılmak Yengeç burcu kadını için korkutucudur. Güvenmediği bir erkek ile kesinlikle adım atmaz. Evde vakit geçirmeye, güvenli alanlarına sığınmaya bayılır. Üzerine birde yanında sevdikleri varsa keyfi yerine gelir. Romantik bir karakteri olduğu için bu tarz faaliyetlerden etkilenir.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Sır saklama konusunda çok iyidir. Karşısında bulunan insanı dinlemeyi ve onu anlamayı sever. Bu nedenler partnerinin de öyle olmasını ister. Partnerine derin bir sevgi ile bağlanır. Sevdiği kişiye bağlandığı için onu kaybetmekten çok korkar. Ancak yalnız kalmak onu hiç korkutmaz. Bu özelliğinden yola çıkarak güçlü bir karaktere sahip olduğu da söylenebilir. Evlenebileceği ve yuva kurabileceği birini arar. Aile değerlerine önem verdiği için partnerinin de aile değerlerine önem vermesini ister.

Bunların dışında kırılmaktan çok korktuğu için bir erkeğe tamamen teslim olmak istemez. İsteği ömür boyu mutlu olabileceği birini bulmaktır. Sadakat, Yengeç kadını için çok büyük önem taşır. Aldatılmak onun korkulu rüyasıdır. Romantizme önem veren erkeklerden oldukça etkilenir. 

Yengeç Burcu Kadını Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

İlk adımın erkekten gelmesini bekler. İstediği kadar hoşlansın yine de adım atmaz. Bu durumu açıklamaktan hep kaçınır. Genelde yavaş yavaş aşık olduğunu belli eder. Duygusal ve kırılgan yapısı yüzünden karşısında bulunan kişiye kendini ifade etmek istemez. Üzülmekten çok korktuğu için bekler. Eğer karşısında bulunan insan adım atarsa işte o zaman hissettiği duyguları ancak söyler.

Onu kızdırdıysanız oldukça üzülecektir. Ancak şefkatli bir yapısı olduğu için kolay affeder. Sadece özür dilemek bile yeterli olacaktır. Kesinlikle kin tutamaz. Sevildiğini hissettiğinde ve buna emin olduğunda fedakarlık yapmaktan kaçınmaz. 

Aşka ve sevgiye çok önem verir. Bu nedenle oldukça kıskanç bir yapısı vardır. Sevdiği kişiyi sahiplenir. Her ne kadar uzak durmaya çalışsa da ona büyük bir bağ ile bağlanır. Partnerinin başka bir kadınla konuşması bile Yengeç kadınına korkunç gelecektir.

Yengeç Burcu Kadını İş Hayatında Nasıldır?

Çok hırslı bir yapısı yoktur ancak başarılı olmayı çok ister. Sevdikleri işi yapmak Yengeç kadınına çok iyi gelecektir. Hırsların yerini sevgisi ve şefkati ile doldurur. İş hayatında kesinlikle kıskanç değildir. 

Eğer siz de fal baktırmak istiyorsanız 0534 200 77 77 ulaşarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. İstediğiniz fal çeşitleri arasında seçeceğiniz her fal online fal olarak da hizmet vermektedir. Telefon üzerinden bağlandığını online burç yorumu falcı size online fal servisleri imkanıyla tüm sorularınıza yanıt verecektir. Daha önce denemediyseniz online fal hizmetinin avantajlarından faydalanabilirsiniz. İsminin online fal olması sizi yanıltmasın; online falcı da gerçek falcı olarak fal bakımı yapmaktadır. Ateş falı, tarot falı, katina falı, el falı, kahve falı, iskambil falı, su falı seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Doğum haritası yorumlama işlemi için de bize ulaşmayı unutmayın.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir