Menü Kapat

Terazi Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları

Terazi Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları | Nar Fal

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumları, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu Yorumları

Terazi burcu insanları, denge, adalet ve estetik zevkiyle öne çıkarlar. Eğer siz de bu burcun insanlarından biriyseniz veya onları daha yakından tanımak istiyorsanız, doğru yerdesiniz! Bu blog yazısı, Terazi burcu hakkında her şeyi keşfetmeniz için Hazırlandı. İşte terazi burcu aylık burç yorumları.

Mayıs Ayı Burç Yorumları; Yıldızlar Bu Ay Aşk, Sağlık, Para, Kariyer Gibi Konularda Size Neler Söylüyor. Aylık Astroloji Ve Burç Yorumu.

Sevgili Terazi ve Yükselen Burcu Terazi olanlar,

Mayıs ayının en önemli gündemi 5 Mayıs’ta ve 14 derece Akrep Burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacak. 15-16 derecelerde Akrep’te gezegeniniz varsa veya Akrep burcunun kestiği bir ev varsa bu tutulmadan daha çok etkileneceksiniz.

Bu tutulmaya Merkür Retrosu da eşlik ettiğinden ve sert bir açı gerçekleştirdiğinden maddi konular ve gelir gider dengesine dikkat diyen bir süreçten geçeceksiniz. Bu ay genelinde maddi konularınızı tetikleyecek bazı gündemleriniz olacak. Hiç beklenmeye harcama kalemleri biraz bunaltabilir bu sebeple aylık bütçenin tamamını harcamadan bir köşede bir miktar beklenmeyen giderler için para ayırmanız size rahatlık sağlayacaktır. Diğer yandan beklediğiniz ve alacaklı olduğunuz paralar da varsa bunlarında geri dönüşleri olacaktır. Borçlar, ödemeler ve krediler vergiler dengesini sağlam tutmanız yararınıza olur. Kesinlikle gereksiz harcamalardan yeni borçlardan uzak durmanız gereken bir ay çünkü yeni kredi veya borçlar uzun vadede ödeme zorlukları yaşamanıza neden olabilir. 15-18 Mayıs sonrası maddi konularda daha rahat nefes alacağınız daha şanslı olacağınız bir dönem olacak. .

9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Bu kavuşum ailenin ortak gelir ve giderleri evinde olacağından mal paylaşımı ortak gelirler ortak giderler konusunda beklenmedik ve sizi mutlu edecek gelişmeler yaşamanız da pek mümkün olarak görünmekte. Uzun zamandır bu konularda çözülemeyen hukuki bir mevzu varsa açıklığa kavuşabilir. Ani gelişmelere açık olacağınız bir ay olacak.

Jüpiter Boğa geçişinde, başkalarından yardım Alacağınızı başkalarının kaynakları İle yapacağınız İşlerde destek göreceğiniz, miras kredi vergi yeni yatırımlar gibi konularda destekleneceğiniz bir ay olacak. Bu ay bütün odağınız, gelirler, giderler, aile İle ortak bütçe, ortaklıklı İşler, başkalarından bize gelebilecek kaynaklarda. Her şeyi lehinize çevirmek aklı selim davranarak yine elinizde.

Terazi Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları | Nar Fal

Doğum Haritası

Özel olarak sizin doğum saatiniz, doğum tarihi ve yerinize göre İncelenecek olan Horoskop haritanızın yorumu ile çok daha detaylı ve bireysel etkileri İçeren yorumlar İçin randevu alabilirsiniz

Sevili Terazi Kadınları, Sevgili Terazi Erkekleri, ve özellikle yükselen burcu Terazi olanlar, Sağlıklı mutlu ve başarılı bir Mayıs ayı geçirmenizi dilerim.

Astrolog İnci

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir