Menü Kapat

Durugörü Falı

Durugörü Falı | Blog - Nar Fal nar-fal-durugoru-fali-durugoru-ile-bakilan-fallar-durugoruyle-bakilan-fallar-online-fal-fal-cesitleri-tarot-kahve-su-fali-ask-fali-el-fali-yuz-fal

Durugörü Falı

Durugörü Falı Nedir?

Geçmiş toplumların geleceğe dair merakı sonucunda yıllar içinde pek çok farklı fal çeşidi ortaya çıkmıştır. Son dönemlerde oldukça fazla dikkat çeken fal çeşidi ise durugörü falı dır. Bu fal çeşidinde diğerlerinden farklı olarak altıncı his kullanılır. Altıncı his ile bağdaştırıldığı için de epey şaşıracağınız sonuçları ortaya çıkarır.  Konuda uzman bir falcı bulmak gerekir. Gerçek falcı çok daha doğru çıkarımlarda bulunacaktır. O nedenle profesyonel bir falcı seçilmelidir. Aslında durugörü için net bir şekilde fal denilemez. Genelde bu fala baktıran kişiler olumlu sonuçlar almaktadır. Zaten bu yüzden hızlı bir şekilde yayılım göstermiştir. ,

Durugörü falı, 1874 yılında ilk defa Victor Race tarafından bakılmıştır. İlk yapıldığında Victor Race, transa geçmiştir. Transtan çıktığında ise kişiliğinde değişimler meydana gelmiştir. Ayrıca hastalara da yardımcı olmaya başlamıştır. Uzun bir süre hastaların derdine çare bulmuştur. Durugörü belirtisi olan kişiler bu fala bakabilmektedir. Yalnızca onlar bakabildiği için rastgele birinin bakması imkansızdır. Böyle olan kişilerin hisleri ve sezgileri kuvvetlidir. Rüya gördüklerinde ise daha gerçekçi ve canlı rüyalar görürler.

Durugörü Falı Nasıl Bakılır?

Fal bakıldığı esnada herhangi bir malzemeye ihtiyaç duyulmaz. Bu özellikte durugörü falı nı diğer tüm fallardan ayırır. Sadece altıncı hissin kuvvetli olması ve durugörü belirtilerine sahip olunması yeterlidir. Yıllardır bu işi yapan bazı falcılar bu konuda epey uzmanlaşmıştır. Gerçek falcı tarafından bakılan durugörü falı mükemmel sonuçların ortaya çıkmasını sağlar. İlk olarak fal bakılacak kişiden bazı bilgiler istenir. Bilgiler doğrultusunda falcı, yaklaşık 40 – 45 dakikalık bir transa girer. Trans esnasında gördüğü her şeyi bir kağıda aktarır. Kağıt üzerine çizilen sembollerin anlamına bakılır ve buradan yola çıkılır. Gerçekten transa girebilecek bir falcı sizin aklınıza takılan pek çok şeye cevap verecektir.

Online Fal Baktırmak İçin

Fal baktırmak için hemen siz de bize ulaşın. Online fal seçeneği ile hiçbir yere gitmenize gerek kalmadan fal baktırın. Nar Fal aracılığı ile istediğiniz her fal çeşidine hem sesli hem de görüntülü olarak ulaşabilirsiniz. Kahve falı, su falı, tarot falı, aşk falı, kül falı, durugörü, yıldızname gibi tüm çeşitlerimize online olarak baktırabilme imkanını sizlere sunuyoruz. Artık gerçek falcı aramakla uğraşmanıza ve ayağına gitmenize gerek kalmayacak. Tek tıkla bize ulaşın ve olduğunuz yerden fal baktırın.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir