Menü Kapat

İkizler Burcu Kadını

İkizler burcu kadını, erkeği günlük burç yorumları, aşk, iş, kariyer hayatı. Akrep, başak, kova, ikizler, balık burcu uyumu, cinsellik, nasıl aşık olur, ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık yorumu

İkizler Burcu Kadını Olumlu, olumsuz Özellikleri, Aşk, iş, kariyer Hayatı, İkizler Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır? İkizler Burcu Kadını ve İş Hayatı, akrep, ikizler, başak, aslan burcu erkeği ile uyumu ve daha fazlası…

İkizler kadını, oldukça hareketli, neşeli ve değişken bir yapıya sahiptir. Hızlı düşünürler, hızlı hareket ederler. Bir an mutluyken bir an üzgün hissedebilirler. Bu konuda karşılarında bulunan insan, onları anlamakta zorluk çeker. İletişim kurmak, anlaşılmak, sohbet etmek ve öğrenmek onlar için büyük bir zevktir. Entelektüel bir kişiliğe sahiptirler. Sanatsal faaliyetlerden oldukça keyif alırlar. Hemen eyleme geçmek isterler ancak fikirleri de asla sabit değildir. Yeniliklere açık bir yapıya sahiptirler. Birkaç işi bir arada yapmak onları pek zorlamaz. Genelde bir ortamda ilgi odağı olurlar.

Keskin bir zekaya sahip olmakla birlikte hayalci bir yönleri de bulunur. Seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek onlara büyük keyif verir. Genelde iyi niyetlidirler ve ilgi görmekte çok hoşlarına gider. İyi bir dost ve dinleyicidir. Dinleyici özelliğinin yanı sıra konuşmaktan da büyük keyif alırlar. Özellikle Koç burcu, Terazi burcu, İkizler burcu ve Kova burcu ile iyi anlaşır. 

İkizler Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Özellikle bilgili ve entelektüel erkekler dikkatlerini çeker. Samimiyet, bir İkizler kadını için çok önemlidir. Samimiyet kuramadığı kişilerden uzaklaşır. Değişkenliği yüzünden onlara anlayışlı davranan erkekler, mutlaka ön plana geçer. Zeki erkekler ile iletişim kurmaya bayılır. Kaba ve öfkeli insanlarla erkeklerden çok zarif ve kibar erkeklere yönelirler. Yapmacıklıktan kesinlikle hoşlanmaz. Her daim samimiyeti arar. 

İkizler kadını, sosyal hayatına büyük önem verir. Sosyal hayatında oldukça aktiftir. Partnerinin de kendisi gibi aktif bir sosyal hayatının olmasını ister. Onu kısıtlayan tavırlardan kaçınır. Kıskançlık konusunda diğer burçlara pek benzemez. Kıskanç bir burç değildir. Kendisi gibi partnerinin de kıskanç ve kısıtlayıcı olmamasını ister. Gizemli erkekleri oldukça çekici bulur. Hayatına giren kişi, onun yüksek enerjisine uyum sağlayabilmelidir. Evcimen burçlar ile ilişkisi iyi değildir. Farklılık yaratan ve değişim içinde olan erkekler, onlara çekici gelecektir. 

İkizler Burcu Kadını Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

İkizler kadını akıllı ve mantıklı davranmaya önem gösterir. Değişkenliklerinin nedeni de çok yönlü düşünmelerinden kaynaklıdır. Flört dönemlerinde çekingen davranmaz aksine konuşmayı, iletişim kurmayı çok sever. Eğer birinden hoşlanıyorsa onun yanında çenesi düşer. Genelde baskın karakter de olmayı severler. Ancak bir erkeğin, bu durumu tersine çevirmesine izin veriyorsa ondan hoşlanıyor demektir. 

Etrafında da kendisi gibi neşeli ve mutlu insanların olmasını ister. Yalnız kalmaktan nefret eder. Etrafında kimsenin olmaması onlar için işkence gibi bir şeydir. Özgürlüğüne düşkün olan İkizler kadını eğer özgürlüğünden ödün verdiyse bu aşık olduğu anlamına gelir. İyi niyetli olduğu için bu durumu birinin kötü kullanmasını hoş karşılamaz. Asla kısıtlanmaktan hoşlanmayan ve özgürlüğüne önem veren İkizler kadını, bunlardan ödün verdiyse kesinlikle aşıktır.

İkizler Burcu Aşk Hayatı

Bir yanı kaygısız ve bekar kalmaktan yanadır. Diğer yanı ise güvenli bir ilişki arar. Ancak bir İkizler kadını ile yaşanan ilişki asla sıkıcı bir hal almaz. Hobilerini birlikte yapabileceği birini arar. Ayrıca sanat üzerine konulmayı ve sanatsal faaliyetlere katılmayı sever. Partneri de onun gibi olmalıdır. Farklı kişilikleri bulunduğu için partnerinin, onun her kişiliğini sevmesi gerekir. Çok meraklı bir yapısı vardır. Bu nedenle sorular sormaya bayılır. Ayrıca cilveli bir yapıya da sahiptir. Partneri ile her koşulda iletişim kurabilmeyi ister.

Eğer siz de fal baktırmak istiyorsanız 0534 200 77 77 ulaşarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. İstediğiniz fal çeşitleri arasında seçeceğiniz her fal online fal olarak da hizmet vermektedir. Telefon üzerinden bağlandığını online burç yorumu falcı size online fal servisleri imkanıyla tüm sorularınıza yanıt verecektir. Daha önce denemediyseniz online fal hizmetinin avantajlarından faydalanabilirsiniz. İsminin online fal olması sizi yanıltmasın; online falcı da gerçek falcı olarak fal bakımı yapmaktadır. Ateş falı, tarot falı, katina falı, el falı, kahve falı, iskambil falı, su falı seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Doğum haritası yorumlama işlemi için de bize ulaşmayı unutmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir