Menü Kapat

Yengeç Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları

Yengeç Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları | Nar Fal

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumları, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu Yorumları

Yengeç burcu, duygusal, hassas ve korumacı bir burçtur. Aile ve yuva kavramlarına çok önem verirler. Bu ay yengeç burcunu neler bekliyor? Aşk, iş, sağlık ve para konularında hangi fırsatlar ve zorluklar karşısına çıkacak? Aylık burç yorumlarımızda bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Yengeç burcu için hazırladığımız blog metnimizi okumaya devam edin.

Mayıs Ayı Burç Yorumları; Yıldızlar Bu Ay Aşk, Sağlık, Para, Kariyer Gibi Konularda Size Neler Söylüyor. Aylık Astroloji Ve Burç Yorumu.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Burcu Yengeç olanlar,

Mayıs ayının en önemli gündemi 5 Mayıs’ta ve 14 derece Akrep Burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacak. 15-16 derecelerde Akrep’te gezegeniniz varsa veya Akrep burcunun kestiği bir ev varsa bu tutulmadan daha çok etkileneceksiniz.

Bu tutulmaya Merkür Retro’su da eşlik ettiğinden ve sert bir açı gerçekleştirdiğinden, sosyal çevreniz arkadaşlarınız kulüp dernek faaliyetlerinizle ilgili ya da hedefler hayallerinizle ilgili ani kararlar almaktan uzak durmalısınız.  Sosyal anlamda oldukça hareketli, bol İletişimli günler sizi bekiyor olacak. Bazı arkadaşlarla aranızda iletişimsel sıkıntılar yaşama İhtimaliniz yüksek, ayrıca arkanızdan dönen dolaplar dedikodular biraz canınızı sıksa da Retro zamanlarından geçtiğimiz İçin bu tür davranışlar sergileyen çevreniz ve dostluğunuzu hak etmeyenler için güzel bir temizlik zamanı olacaktır. Hayatınızdan göndermeniz gerekenleri gönderecek, kalması gerekenlerle yola devam edeceksiniz

Eski arkadaşlarla güven sınavlarınız olabilir. Ekstra dikkat edin. Ay tutulması aşk, flörtler, yaratım, üretim süreçleriniz, çocuklarınız, çocuksu neşenizle alakalı konuları gündeme getirecek. Sosyal çevrenizin hareketli olmasıyla beraber hayatınıza bir aşkın sorumluluğu da girebilir. Yeni başlangıçlar söz konusu olacağından, başlayacak olan bu yeni İlişkiye gereğinden çok anlam yüklemek, partnerinizden çok daha hızlı davranıp ani ve düşünmeden beklentiler İçine girip anı kaçırmak İlişkinizin başladığı gibi bitmesine neden olabilir. Onu tanımak ve kendinizi tanıtmak İçin fırsat yaratmalı ve doğal akışta İlerlemelisiniz.

9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Beklenmedik harcamalara ve cebinizden aniden çıkacak ödemelere karşı dikkatli olun. Bu  ay gereksiz harcamaları kısarak bir köşede bir miktar para ayırmanızda büyük fayda var.  Aynı zamanda toplum içindeki öz değerinizle ilgili de sarsıcı bir olay ya da ani bir aydınlanma yaşayabilirsiniz.

Jüpiter Boğa geçişiyle sosyal çevreniz hareketlenecek, İşten elde ettiğiniz kazanç artacak. Aktiviteler ve etkinlikler artacak. Hayallerinizi gerçekleştirme kapıları aralanacak. Çevrenizdeki İnsanlar size şans getirecek.

Yengeç Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları | Nar Fal

Doğum Haritası

Özel olarak sizin doğum saatiniz, doğum tarihi ve yerinize göre incelenecek olan Horoskop haritanızın yorumu ile çok daha detaylı ve bireysel etkileri içeren yorumlar için randevu alabilirsiniz

Sevgili Yengeç Kadınları, Sevgili Yengeç Erkekleri, ve özellikle yükselen burcu Yengeç olanlar, Sağlıklı mutlu ve başarılı bir Mayıs ayı geçirmenizi dilerim.

Astrolog İnci

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir