Menü Kapat

Numeroloji Hesaplama Nasıl Yapılır?

Online numeroloji hesapla, numeroloji nedir, nasıl hesaplanır Gerçek numeroloji analizi, numeroloji evlilik, numeroloji sayıların anlamı

Online numeroloji hesapla, numeroloji nedir, nasıl hesaplanır? Gerçek numeroloji analizi, numeroloji evlilik, numeroloji sayıların anlamı, ruhsal numeroloji hesaplama online, 11,22 33 numeroloji hesaplama yaptır, sanal numeroloji isim hesaplama

Numeroloji Hesaplama Nasıl Yapılır? Sayılara ve harflere belirli anlamlar yüklenmesine ve bu anlamların yorumlanmasına verilen isim Numeroloji olarak bilinmektedir. Bu işlem Türk-İslam tarihinde ebced hesabı olarak da söylenmiştir ancak yayıldıkça ismi değişmiş ve Numeroloji olmuştur. Evrende bulunan her harfin ve sayının belirli bir anlamı vardır ve bu harfler ve sayılar belirli gezegenlerle ilişkilendirilmiştir. Her insanın isminden, doğum tarihinden yola çıkılarak bu hesap yapılır ve kişinin kaderi buna göre belirlenir. Numeroloji de özellikle doğum tarihi ve isim soy isim büyük önem taşır. İnsanın yaşamında bulunan gizli saklı olaylar ve sırlar bu şekilde çözümlenecektir. Kısacası insanın şifresini çözmek için kullanılmaktadır.

Online numeroloji hesapla, numeroloji nedir, nasıl hesaplanır Gerçek numeroloji analizi, numeroloji evlilik, numeroloji sayıların anlamı

Burada 1’den başlayıp 9’a kadar giden sayılara bir takım anlamlar yüklenmiştir. Ancak 11 ve 22 sayıları, değişmez sayı olarak nitelendirilmiştir. Çıkan her sayının anlamı sabittir ve değişim göstermez. İsminizden, doğum tarihinizden esinlenerek hesaplanan işlemde çıkan sayı kaderinizi ve yaşam yolunuzu ortaya koyar. Buradan da anlaşıldığı gibi evrende hiçbir şeyin tesadüf olmadığı sonucu ortaya çıkıyor. Her şeyin sayısal bir dayanağı olduğu görülüyor. Her sayının ve her harfin belli başlı bir enerjisi bulunuyor. Hatta bu enerjiler bizim yaşantımıza bir yol veriyor. Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen Numeroloji, kaderinizi gösterecektir. Ayrıca güçsüz yönlerinizi ortaya koyacak ve izleyeceğiniz yolu size gösterecektir. Hayatımızda bulunan dönüm noktaları, kişisel yıllarımızı da bize göstermektedir. Kariyer, iş, aşk, sağlık, ilişki gibi hemen her konuda da bilgi vermektedir. Lakin işlemin son derece dikkatli yapılması gerekiyor. En ufak bir yanlışlık pek çok farklı sonucu da doğuracaktır. Kesinlikle bilen birinin hesabı yapması ve yorumlaması çok daha iyi bir seçenektir. Yoksa bambaşka şeyler ortaya çıkacaktır. Kim olduğunuz, ne yaptığınız ve nereye doğru gittiğinize dair tüm detayları Numeroloji işlemi size sunacaktır. Birçok konuda bilgi sunan ve geleceğe dair yol gösteren bu işlem mutlaka baktırılması gereken önemli şeylerden biridir. Yol gösterici etkisi nedeni ile popülerliği de günden güne artmaya devam etmektedir.

Numeroloji Nasıl Kullanılır?

Numeroloji’de her harfe denk gelen bir sayı bulunur. Bu sayıların her biri de belirli anlamlar içermektedir. İsim ve soy isim ile birlikte doğum tarihi de tek bir sayıya indirilir. Kullanılan yöntem ise Pisagor tekniği olarak bilinmektedir. Sonuçta ise hayatınızın önemli tarihlerini ve dönüm noktalarını elde etmiş olursunuz. Önemli tarihlerin hayat akışınıza olan etkisini öğrenebilirsiniz. Yapılan hesaplar ile Numeroloji sayesinde kişi kaderi hakkında bilgi sahibi olmaktadır. Buradan çıkarılan sonuca göre evrende bulunan her şeyin aslında sayılara dayandığı görülür. Sayılar, enerjileri ile hayatınıza yön verir ve siz Numeroloji sayesinde keşfetmediğiniz yönlerinizin farkına varırsınız. Dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle hesaplama kesinlikle doğru yapılmalıdır. Hesaplamada ufak bir hata bile çok farklı sonuçların ortaya çıkmasına neden olur. Tüm hayatınız hakkında yanlış bilgilere sahip olursunuz. İşte bundan dolayı Numeroloji alanında uzmanlaşan bir kişinin hesaplama yapması daha doğru olur. Ayrıca uzman bir kişi her bir sayının anlamını da daha iyi bileceği için sizi daha doğru yönlendirir. Sayılara dair daha net ve doğru şeyler söyleyecektir. Burada en önemli olan sizin sayınız ve bu sayının anlamıdır. Bunların doğru yapılması tüm hayatınızın detaylarına ulaşmanızı sağlayacaktır.

İsterseniz özellikle sorularınızın cevabına yönelik Numeroloji bakımı yaptırabilirsiniz. Aklınızı kurcalayan konuları bu sayede bir netliğe oturtabilirsiniz. Zayıf yönleriniz bakım esnasında ortaya çıkar. Böylece bu noktalarınızı onarabilirsiniz. Hayat yolculuğunuzda hangi alanlarda zorluk yaşayacağınızı ve ne gibi sınavlardan geçeceğinizi gösterir. Kararlarınızı hangi zamanlarda daha doğru verebileceğinizi size söyler. Karşılaştığınız insanların nasıl kişiler olacağı hakkında bilgilere sahip olursunuz. Hatta Numeroloji ile hangi zaman dilimlerinde olumsuz enerjilerden korunmanız gerektiği bilgisini de öğrenebilirsiniz. 

Numeroloji Sayıların Anlamı

Numeroloji 1 Sayısının Anlamı

Tutkularının yoğunluğu ve yaratıcılığı ile ön plana çıkar. İradesi epey güçlüdür. Kendisini anlatmakta pek problem yaşamaz. Cesaretlidir ve öncü bir kişiliği vardır. İdeallerinin peşinden azimle gider. Hırsları yoğundur. Bazen çok duygusal olabilir ve ilişkisinde her zaman sadakat arar.

Numeroloji 2 Sayısının Anlamı

Oldukça duygusaldır ve huzur arayışı içindedir. Huzurlu olmak ister ve buna önem verir. Nazik, saygılı ve yardımseverdir. Kıyafetlerine önem gösterir. Onun için giyim tarzı epey önemlidir. Duyduğu şeylere çabuk inanır. Bir ortama girdiğinde uyumlu davranır ve cömerttir.

Numeroloji 3 Sayısının Anlamı

Eğlenceli ve pozitif bir yapısı vardır. İletişim kurmak onun işidir. Bu konuda oldukça iyidir. Ancak dönem dönem olumsuz tavırlar da sergilediği görülür. Meraklı ve heyecanlıdır. İleri görüşlüdür ve öğrenmeyi çok sever. Sanatsal faaliyetleri sever ve yaratıcı olduğu söylenir.

4 Sayısının Anlamı

Sabırlı, çalışkan, otoriter ve disiplinlidir. Hem sakin hem de kararlı davranır. Maceralardan ve tehlikelerden pek hoşlanmaz. Yeni bir fikir çok ilgisini çekmediği sürece umursamaz. Kararlı davranır ama sabırlı olduğu pek söylenemez. Genelde çevresinin takdirini toplar.

5 Sayısının Anlamı

Dışa dönüktür ve bağımsız olmaktan hoşlanır. Her zaman cesur tavırlar sergiler. Çok yönlüdür ve aşırı meraklıdır. Kısıtlanmaktan hoşlanmaz çünkü bağımsızlık onun için epey önemlidir. Farklılıklar hoşuna gider ve bu nedenle sık sık iş değiştirebilir. Ayrıca yaşam alanını da çok sık değiştirir.

6 Sayısının Anlamı

Gerçekçi düşünmek ister. Duygusal ve romantiktir. Güvenilir bir kişiliği vardır. Şefkatli yapısı nedeniyle insanlar tarafından sevilir. Dış görünüşe önem verir. Hisleri kuvvetlidir. Diğer insanları da fazlasıyla düşünür ve bu nedenle bencil takılmaktan uzak durur. Kararlı bir duruşa sahiptir.

7 Sayısının Anlamı

Yine tutkularla dolu bir rakam. Oldukça güçlüdür. İstediği gibi hareket etmek ister. Karışık sorunları çözme konusunda iyidir. Onu kısıtlayacak en ufak şeye bile büyük tepki gösterebilir. Enerjisi hep yüksektir ve sürekli bir şeyler yapmak ister.

8 Sayısının Anlamı

Dengeli davranır ve sorumluluklarından kaçmaz. Her zaman disiplinli, planlı ve programlı hareket etmeyi ister. Kural koymayı sever ve bunları uygular. Eleştireli bir yapısı vardır ve bu bazen kırıcı sözler söylemesine neden olur. Bundan dolayı çevresinden sık sık tepki görür.

9 Sayısının Anlamı

Hümanisttir ve samimi bir karakteri vardır. Şüphecidir. Bir şeye inanması pek kolay olmaz. Çok seçici davranır ve hızlı hareket etmek ister. Fazla duygusal olduğu için bazı dönemler çok kararsız kalır. Pratik bir zekası vardır ve olayları çabuk kavrar.

11 Sayısının Anlamı 

Hisleri kuvvetlidir. Sahip olduğu bir şey varsa ona sıkı sıkıya bağlanır. İmkansız olarak görülen şeyleri yapmayı başarır. Hayal gücü kuvvetlidir ve yaratıcı bir yönü vardır. Bundan dolayı sanatsal faaliyetlere karşı ilgisi fazladır. Her zaman zirveye çıkmayı bir şekilde becerir.

22 Sayısının Anlamı

Tartışmalara girmeye meyilli bir yapısı vardır. Maddi anlamda pek zorluk çekmez. Gizli kalan şeyleri ortaya çıkarır. Geleceğe dair planlar kurar. Bir şeyler icat etmeyi, keşfetmeyi sever. Zekası ile öne çıkar. Bunların dışında tuttuğunu koparan bir özelliği de vardır.

Fal baktırmak için hemen siz de bize ulaşın. Online fal seçeneği ile hiçbir yere gitmenize gerek kalmadan fal baktırın. Nar Fal aracılığı ile istediğiniz her fal çeşidine hem sesli hem de görüntülü olarak ulaşabilirsiniz. Kahve falı, su falı, tarot falı, aşk falı, kül falı, durugörü, yıldızname gibi tüm çeşitlerimize online olarak baktırabilme imkanını sizlere sunuyoruz. Artık gerçek falcı aramakla uğraşmanıza ve ayağına gitmenize gerek kalmayacak. Tek tıkla bize ulaşın ve olduğunuz yerden fal baktırın.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir