Menü Kapat

Terazi Burcu Özellikleri

terazi burcu, kadını, erkeği, özelikleri, nedir, nelerdir, karakteri, analizi

Terazi Burcu Özelikleri Nelerdir? Terazi Burcu Erkeği, Kadını, Karakter Analizi Nedir? Terazi Burcu Yorumları Nelerdir? Öne Çıkan Özelikleri Ne? Hepsini Yazımızda Bulabilirsiniz.

Terazileri anlamak gerçekten zordur çünkü yüzeyde çok çelişkili görünürler. Aynı anda hem dışa dönük hem de içe dönük, stratejik ve spontane, odaklanmış ve sezgiseldirler. Bu değişkenlik onların gerçek karakterini belirlemeyi zorlaştırıyor. Onlar tam bir kişilik takımyıldızıdır. Teraziler, kim olduklarına bağlı olarak farklıdır. Bunun nedeni Terazilerin empatiye değer vermesidir. Onlar alıcıdır. Başkalarının aynası olabilirler. Bu nedenle, diğer insanlar hakkında güçlü fikirleri vardır, ancak kendilerini anlamaları uzun zaman alır. Yetenekleri için değil çekicilikleri için beğenilmek istiyorlar. Çevrelerindeki çalkantılı unsurları dengeleyebilecek sorumlu kişi olarak görülmek isterler. Mutsuz olduklarında yoğun bir suçluluk ve utanç duyarlar çünkü mutsuzluklarının etraflarındaki herkesi etkilediğini bilirler.

terazi burcu, çocuğu, erkeği, kadını, özelikleri, karakteri, haraketleri, nedir, nasıldır, yorumları
#image_title

Terazi Burcu Kadını

Kararsız tavırları ile bilinirler. Ayrıca belli bir cazibeleri de bulunur. Her ne kadar kararsız olsa da kendi içinde bir denge yaratmaya çalışır. Uyumlu bir yapısı vardır. Bununla birlikte Terazi kadını için aşk çok önemli bir yerdedir. Tam bir aşk kadınıdır. Sanatseverdir ve entelektüel bir yapısı vardır. Oldukça nazik ve kibardır. Gerçekçiliği ile dikkat çeker. Kolay uyum sağlayabilen yapısı sayesinde sosyal hayatta pek problem yaşamaz. Zaten Terazi kadını sosyal hayata çok düşkündür. Eğlenmeyi ve gezmeyi çok sever. Arkadaşlarına önem verir. Hem hırslı hem de sevgi doludur. Aşka çok önem verdiği için partnerine son derece bağlıdır. Adalet sağlamak için elinden geleni yapar. 

Kararsız yapısı ile bazen can sıkabilir. Eleştirel bir yapıya sahiptir. Kısa sürede değişken özellikler sergileyebilir. Aşk konusunda oldukça kıskançtır. Partnerine bağlandığı için onu kimseyle paylaşmak istemez. Bunun dışında zevkine ve lükse düşkündür.

Terazi Burcu Erkeği 

Terazi burcu erkeği, duygularından ziyade mantığı ile hareket eder. Karamsarlığa kapılmayı sevmez ve genelde mutlu olmak ister. Etkileyici ve neşeli tavırları ile karşısında bulunan insanı etkiler. Tutumlu davranmaktan yanadır. Neşeli tavırları sayesinde sizi kendine kolayca çekecektir. Saygılı bir karakteri vardır. Ayrıca her ne kadar mantığı ile hareket etse de bazen duygusallığa da kapılır. Tam bir aşk insanıdır. Aşkı dibine kadar yaşamayı sevenler arasında yer alır. Eğlenmeyi sever. Hava grubunda yer aldığı için özgürlüğüne de düşkündür. Kısıtlanmaktan ve bağımsızlığını kaybetmekten çok korkar.

İkilemde kaldığı zamanlar çok fazladır. Karar vermekte epey zorlanır. Değişken bir ruh hali vardır. Bazı anları diğer anlarını tutmayabilir. Bunu aslında sık sık yaşar. Diğer insanların etkisi altına girmesi zor değildir. İnsanlardan çabuk etkilenir. Ancak çok kincidir. Bir olay olduğunda arkasından uzun süre kin besleyebilir. Flört etmeyi sever. Sevdiği insanlar ile vakit geçirmek ister. Sürpriz yapmak hoşuna gider.


İstediğiniz fal çeşitleri arasında seçeceğiniz her fal online fal olarak da hizmet vermektedir. Telefon üzerinden bağlandığını online burç yorumu falcı size online fal servisleri imkanıyla tüm sorularınıza yanıt verecektir. Daha önce denemediyseniz online fal hizmetinin avantajlarından faydalanabilirsiniz. İsminin online fal olması sizi yanıltmasın; online falcı da gerçek falcı olarak fal bakımı yapmaktadır. Ateş falı, tarot falı, katina falı, el falı, kahve falı, iskambil falı, su falı seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Doğum haritası yorumlama işlemi için de bize ulaşmayı unutmayın.

Diğer Fal Çeşiteleri >> Fal Çeşitleri

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir