Menü Kapat

Yay Burcu Kadını

Yay burcu kadını, erkeği günlük burç yorumları, aşk, iş, kariyer hayatı. Akrep, başak, kova, ikizler, balık burcu uyumu, cinsellik, nasıl aşık olur, ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık yorumu

Yay Burcu Kadını Olumlu, olumsuz Özellikleri, Aşk, iş, kariyer Hayatı, Yay Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır? Yay Burcu Kadını ve İş Hayatı, akrep, ikizler, başak, aslan burcu erkeği ile uyumu ve daha fazlası…

Yay burcu Kadını Maceracı ve özgürlüğüne düşkün yapısı ile bilinir. Sportif faaliyetler tam ona göredir. Geleneksel yapıdan çok uzaktır. Kural tanımaz bir burçtur. Eğlenmeyi çok sever. Doğayla iç içedir. Gezmek, yeni yerler keşfetmek ve daha pek çok sosyal aktivite ona göredir. Uyumlu ve sosyal yapısı ile her ortamda arkadaş edinir. Felsefi konulara ilgi duyar. Her zaman heyecanlıdır ve iyimser bir yapısı vardır. Karamsarlıktan hiç hoşlanmaz. Dikkatsizdir ve aykırı davranışlar göstermeye müsaittir. Kısıtlanmaktan nefret eder. Özgürlüğünün kısıtlandığı bir ortam görürse hemen oradan uzaklaşır. Yenilikçi olmayı severler ve bu nedenle keşfetmeye bayılırlar. Yeni yerler, yeni insanlar keşfetmek isterler. Yeteneklidir ve işlerini kısa sürede tamamlar. Olabildiğince pratiktir. Bir işi en kolay ve en kısa şekilde bitirmek ister. Sürekli bir heyecan arayışındadır. Standart olmak asla ona göre değildir. Çok yönlüdür. 

Çok heyecanlı davrandığı için bazen dikkatsiz olabiliyor. Patavatsız davrandığı zamanlar da olmaktadır. Özgürlüğünün kısıtlanması onu alt üst etmek için yeterlidir. Pratik olduğu ve her işi hemen yapmak istediği için başına kolay iş açar. Çok çabuk sıkılır ve sürekli yeni bir şeyler olmasını ister. 

Yay Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Kontrolcü erkeklerden uzak durur. Kısıtlanmak istemediği için böyle bir erkekle yakınlaşmak istemez. Espri anlayışı olan erkeklere bayılır çünkü kendisi de espri yapmaktan hoşlanır ve gülmeyi sever. Ufak romantiklikler onu etkileyecektir. Partneri olacak kişiyle arkadaş da olmak ister. Rutin hayat asla ona göre değildir ve rutin hayata sahip kişilerden de uzak durur. Geleneksel yapısı olan erkeklerden hoşlanmaz. Sıra dışı ve eğlenceli kişiler onun mutlaka dikkatini çeker. İlişki içinde taktik yapmak asla ona göre değildir. Akışına bırakır. Eğer karşısında bulunan kişinin taktik yaptığını görürse ondan soğur. Maceracı erkeklere bayılır. Partnerinin tutucu ve yeniliklere kapalı olması onun için korkunçtur. Sosyallikten vazgeçemez. Birlikte sosyalleşebileceği bir erkek arayışındadır. 

Yay Burcu Kadını ve İş Hayatı

Pratik olması nedeniyle kolay başarı yakalar. İşlerini olabildiğince hızlı bitirmeye çalışır. İş hayatında pratik olduğu kadar kuralcıdır. Mantık çerçevesinde düşünür ve ileri görüşe sahiptir. Ancak emir almaktan asla hoşlanmaz. Lider ruhludur. Çok hırslı ve kıskanç bir yapısı yoktur. 

Yay Burcu Kadını Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Bu tarz şeyleri asla içinde saklamaz. Açık sözlü ve dürüsttür. Eğer birinden hoşlanıyorsa direkt söyler. Ancak onunla uzun bir ilişki yaşamak biraz zordur. Çünkü her şeyden çabuk sıkılır. Özellikle ilişki çok standart ilerlerse ve heyecansız olursa uzaklaşır. Kendi özel alanına müdahale edilmesini istemez. Karşısında bulunan insanın da bir özel alanının olmasını ister. Kesinlikle kısıtlamaz. Kıskançlık krizleri yaşayabilecek en son burçtur. Eğer bir Yay kadınını ikna etmek istiyorsanız ona mantıklı açıklamalar yapmanız gerekir. Nedenleri gayet mantıklı bulursa affedici olur. Kin tutmaz. 

Eğer siz de fal baktırmak istiyorsanız 0534 200 77 77 ulaşarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. İstediğiniz fal çeşitleri arasında seçeceğiniz her fal online fal olarak da hizmet vermektedir. Telefon üzerinden bağlandığını online burç yorumu falcı size online fal servisleri imkanıyla tüm sorularınıza yanıt verecektir. Daha önce denemediyseniz online fal hizmetinin avantajlarından faydalanabilirsiniz. İsminin online fal olması sizi yanıltmasın; online falcı da gerçek falcı olarak fal bakımı yapmaktadır. Ateş falı, tarot falı, katina falı, el falı, kahve falı, iskambil falı, su falı seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Doğum haritası yorumlama işlemi için de bize ulaşmayı unutmayın.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir