Menü Kapat

AŞKIN GEZEGENİ VENÜS

AŞKIN GEZEGENİ VENÜS | Blog - Nar Fal

AŞKIN GEZEGENİ VENÜS

Venüs gezegeninin bulunduğu burç ve konumu özellikle erkek haritalarında kuracağımız ilişkileri anlatır. Romantik ilişkiler kurmak istediğimiz insanların kişilik özelliklerini Venüs’ün bulunduğu burç belirler. Aşağıdaki burçları okurken Venüs gezegeninin hangi burçlarda olduğunu göz önünde bulundurmanız gerekir. 

VENÜS İLE SEVGİLİNİZİ NASIL ETKİLERSİNİZ

Venüs’ünüzün nerede olduğunu merak ediyorsanız doğum saatinizi biliyor olmalısınız ki doğum haritanız yanlışsız sonuç versin. Bilmiyorsanız da sorun yok, bunun yerine fal baktırmak isteyebilirsiniz belki. Bir gerçek falcı sadece yüzünüze bakarak bile üstün sezgisel yetenekleriyle hayatınıza dair pek çok şeyi isabetli bir şekilde yorumlayabilir. Şu pandemi döneminde fal mekanlarına gitmeye çekiniyorsanız online fal olarak da hizmet talep edebilirsiniz. Sizin için hizmet veren gerçek falcı telefon aracılığıyla online fal bakabilir, istediğiniz her sorunun cevabını yanıtlandırabilirsiniz.

AŞKIN GEZEGENİ VENÜS | Blog - Nar Fal
AŞKIN GEZEGENİ VENÜS | Blog – Nar Fal

Venüs Koç

Harekete geçen ve mücadele etmekten yılmayan bu burcun Venüs kadını fiziksel anlamda enerji doludur. Partneriyle dans etmekten çok hoşlanır. Zaman zaman hırçınlaşsa da onunla dolu dizgin bir aşka yelken açabilirsiniz.

Venüs Boğa

Boğa burcunun doğal yöneticisi olan Venüs, bu konumda çok rahattır. Bu kadının kalbini fethetmek için romantik ve leziz bir akşam yemeğine davet edebilirsiniz. Bu kadın anıları kaliteli ortamlarda biriktirmekten ve paylaşmaktan zevk alır.

Venüs İkizler

Çeşitliliği çok seven ve entelektüel sohbetlerden haz alan Venüs İkizler’i etkilemek için onun zekasını harekete geçirmeniz gerekir. Onun için sizin dürüst olmanız çok önemlidir. Çok meraklıdır ve hakkınızda toplayabildiği kadar bilgi toplamak için durmadan size soru soracaktır. Onu geçiştirmeden sorularını yanıtlandırmaya çalışın.

Venüs Yengeç

Arada çocuklaşmaktan çekinmeyen Venüs Yengeç, oyun oynamayı çok sever. Onu memnun etmek için pelüş oyuncaklar veya battaniyeler hediye edebilirsiniz. Onu omzunuza yatırarak saçını okşayabilir, film eşliğinde sakin bir akşam geçirebilirsiniz.

Venüs Aslan

Yaratıcılıkta sınır tanımayan ve bazen de ne yalan söyleyelim kibirli davranışlarda bulunan bu burca ait Venüs, günlük yaşantılarını bile sanki sahnede performans sergileyecekmiş edasıyla geçirebilir. Şaşırtıcı biçimde bazen utangaç tavırlar da sergileyebilir ancak açılması fazla uzun sürmeyecektir.

Venüs Başak

Venüs Başak çok ciddi insanlardır. Laubali tavırlardan ve kaypak davranışlardan hoşlanmazlar. Onlar hedefleri olan insanlardan hoşlanırlar. Romantik değillerdir pek. Ufak bir kültür gezisi planlarsanız onların kalbine giden yolu inşa etmiş olacaksınız.

Venüs Terazi

Venüs gezegeninin Boğa ile birlikte yöneticiliğini yaptığı bir diğer burç olan Terazi de oyun gecelerine bayılır! Onlar insanlarla bir arada olmaktan keyif duyarlar. Sosyalleşmekte hayat bulurlar. Partnerlerine çok değer verirler ve bunu göstermekte de ustadırlar.

Venüs Akrep

Venüs Akrepteyken karşı taraftan açıklık ve doğruluk bekler. Yalanı ve ihaneti asla affetmez hatta intikamcı bile olabilir. Venüs Akrep kadınıyla aranızda bir bağ oluşsun istiyorsanız onunla geçmiş hayatlara dair uzun uzun sohbetler edebilirsiniz.

Venüs Yay

İyi vakit geçirmeye önem veren, esprili, eğlenmesini bilen kadınlarda Yay enerjisi mevcuttur. Venüs bu konumdayken birlikte bol bol seyahatlere çıkabilir, felsefe ile alakalı derin sohbetler edebilirsiniz. Venüs yay kadını, gerçek bir gezicidir ve bir seyahat kitabı kadar geniş bilgi birikimi vardır.

Venüs Oğlak

Çok mantıklı ve insan ilişkilerinden çok konuya odaklı olan kadınların Venüs’leri Oğlak burcu konumundadır. Çok kararlı ve son derece sadık insanlardır; dolayısıyla da karşı taraftan tam olarak bunu beklerler. Onların kalbine giden yolda, karakterlerinin bu yönlerini sevdiğinizi nedenleriyle açıklayabilirseniz, onları ikna etmeniz pek de zor olmayacaktır.

Venüs Kova

Evrensel kavramlar için tutkuyla mücadele eden Venüs Kova kadınını, eğer dünyaya ve hayata karşı duyarlı bir insan değilseniz etkilemeniz çok zordur. Yardımsever insanlar onların ilgisini çeker. Hayatlarına ve çevrelerine, toplumsal konulara duyarlı olmayan insanlardan kaçarlar.

Venüs Balık

Memnun etmenin çok zor olduğu sanatkar ruhlu Venüs Balık kadınları ile birlikte gerçekleştirebileceğiniz sanatsal aktivitelerle onu kendinize bağlayabilirsiniz. Yaratıcılığı takdir ederler; bazen de kaprisli davranabilirler. Belki biraz dağınık ama eğlenceli bir aşk hayatı yaşatırlar.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir