Menü Kapat

Burçlara Uygun Doğal Taşlar

Burçlara Uygun Doğal Taşlar | Blog - Nar Fal

Burçlara Uygun Doğal Taşlar

Burçlara Uygun Olan Doğal Taşlar Nelerdir?

Her burcun kendine uygun olan ve enerjisine uyan bir doğal taşı vardır. Peki, burçlara uygun doğal taşlar nelerdir? Gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç Burcu İçin Doğal Taşlar

Koç burcu, ateş grubu içinde yer alan burçlardan biridir. Doğal taşlar arasından yakut, ametist, mercan ve akik taşları Koç burcu için oldukça uygundur. Özellikle akik taşı, Koç burcunun hayatına pozitif bir enerji katacaktır. Yakut ise ruhsal anlamda rahatlamasına neden olacaktır. 

Boğa Burcu İçin Doğal Taşlar

Boğa burcu, toprak grubu içerisinde yer almaktadır. Zümrüt ve turkuaz taşları Boğa burcu için epey uygun taşlardır. Zümrüt taşı, aile bağlarını güçlendirecektir. Turkuaz ise ona şans, başarı getirecektir. Sağlık konusunda yine bu taşlar Boğa için oldukça etkilidir.

İkizler Burcu İçin Doğal Taşlar

İkizler burcu, hava grubu içerisinde yer alan burçlardan bir tanesidir. Bundan dolayı özellikle yeşim taşı ve ay taşı İkizler için oldukça uygun olacaktır. Belirtilen bu iki taş, İkizler burcuna şifa etkisi yaratacaktır. Ağrıya çok iyi gelen Yeşim taşı ve ruhsal anlamda iyileştiren Ay taşını kullanması gerekir.

Yengeç Burcu İçin Doğal Taşlar

Yengeç burcu, su grubu içerisinde yer alan bir burçtur. Kaplan gözü, kuvars ve inci taşı Yengeç burcu olanlar için en uygun doğal taşlardır. Kuvars taşı, tüm negatif enerjiyi toplar ve pozitif enerjiyi çeker. Özellikle inatçı bir yapısı olanlar için sakinleştirici etkiye sahiptir.

Aslan Burcu İçin Doğal Taşlar

Aslan burcu, ateş grubu içerisinde yer alan burçlardan biridir. Kehribar taşları ve topaz taşları, Aslan burcu için oldukça uygun taşlardır. Özgüveninin yükselmesine neden olur. Zeka üzerinde olumlu etki yaratan bu taşlar, suçluluk duygusunu da uzaklaştırmaktadır.

Başak Burcu İçin Doğal Taşlar

Başak burcu, toprak grubuna ait olan burçlardandır. Zirkon taşı ve sitrin taşı, Başak burcu için uygun olan doğal taşlardandır. Pozitif enerjiyi arttırıcı bir etki yaratacaktır. Üstelik sitrin taşının maddi anlamda iyi bir gidişata yol açtığı da bilinir. Zihni rahatlatır.

Terazi Burcu İçin Doğal Taşlar 

Terazi burcu, hava grubunda yer alan burçlardan biridir. Turmalin ve yeşim taşları, Terazi burcunun kullanması gereken taşlardan biridir. Öncelikle yeşim taşı, Terazi için huzuru ve güveni sağlayacaktır. Hatta aşırı durumlara karşı da bir koruyucudur.

Akrep Burcu İçin Doğal Taşlar

Akrep burcu, su grubunda yer alır. Obsidyen ve lal taşlarını kullanması en doğru seçim olacaktır. Mantıklı düşünmeyi güçlendiren bir etkiye sahiptir. Lal taşı ise özellikle unutkanlığa çok iyi gelecektir. Bununla birlikte sindirim sistemi üzerinde olumlu geri dönüşler alınacaktır.

Yay Burcu İçin Doğal Taşlar

Yay burcu, ateş grubuna dahil olan burçlardandır. Topaz ve ametist taşı, Yay burcu için kullanımı en uygun olan taşlar arasında yer alır. Topaz taşının ruh sağlığına iyi geldiği bilinir. Hatta manevi gücü de yükselten bir taştır. Ametist ise yaşam enerjisini yükseltecektir.

Oğlak Burcu İçin Doğal Taşlar

Oğlak burcu, toprak grubunda yer alan bir burçtur. Oniks ve turkuaz taşları, Oğlak burcu için önemli taşlardandır. İlişkilerin güçlenmesine yardım eder. Hatta sigarayı bırakmak isteyen kişiler üzerinde etkileri çok olumludur. Turkuaz ise Oğlak burcuna şans getirecektir.

Kova Burcu İçin Doğal Taşlar

Kova burcu, hava grubunda yer alır. Akuamarin taşı ise Kova için en iyi seçenektir. Huzuru bulmasını ve dinginliği yakalamasını sağlar. Cesareti ve özgüveni üst seviyeye çıkarır. Eğer bir ilk buluşma gerçekleştirilecekse mutlaka takılmalıdır.

Balık Burcu İçin Doğal Taşlar

Balık burcu, su grubu içerisinde yer almaktadır. Opal ve kuvars taşı, Balık burcunun şifa bulmasına neden olacaktır. En iyi seçenekleri bunlar olarak karşımıza çıkar. Negatif enerjinin tamamen ortadan kalkmasını sağlayacaktır. Güven duygusu da artacaktır.

İsminin online fal olması sizi yanıltmasın; online falcı da gerçek falcı olarak fal bakımı yapmaktadır. Ateş falı, tarot falı, katina falı, el falı, kahve falı, iskambil falı, su falı seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Doğum haritası yorumlama işlemi için de bize ulaşmayı unutmayın.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir