Menü Kapat

En İyi Tarot Kartı Hangisi?

en iyi tarot kartı, tarot kartları, tarot falı, tarot falı bakımı, tarot falı baktır

En iyi tarot kartı hangisi yada hangileri hiç merak ettiniz mi? Tarot falı ile katina falının tarot kartları ile bakıldığınız biliyor muydunuz? Tarot falı bakımı veya tarot kartı falı nasıl canlı baktırılır tüm sorularınızın cevabı makalemizde

Tarot falı, Ortaçağ’ın son zamanlarında ortaya çıkmıştır. 78 adet karttan oluşan bir desteye sahiptir. Bu kartlardan 22 tanesi büyük, geri kalan 56 kart ise küçük arkana ismi ile bilinmektedir. Tarot falı kartlarının içinde yer alan en önemli kart ise kader çarkıdır. Kader çarkı, kişinin özel yaşamı ve iş hayatı hakkında oldukça fazla bilgi verecektir. Tarot falının temel amacı baktıran kişiye rehberlik yapmasıdır. Geçmiş ve şimdiki zaman hakkında bilgi verirken diğer yandan da gelecek hakkında yol gösterici bir özelliği vardır. En iyi tarot kartı hangisi sorusu ise birçok kişi tarafından merak edilmektedir. 

canlı tarot, tek kart tarot, tarot tek kart, katina falı, tarot bak

Kartlardan hangisinin iyi olacağı kişinin sorduğu soruya ve baktırdığı konuya göre değişmektedir. Bir kart birinin sorusu için istediği sonuçları getirirken aynı kart başkası için oldukça kötü bir anlam doğurmaktadır. Bu nedenle en iyi tarot kartı kişiden kişiye değişim göstermektedir. 

Tarot Falı Nasıl Bakılır? 

Tarot falı nasıl bakılır sorusu merak konularından biridir. Öncelikle baktırmak için yapılması gereken ilk şey niyet tutmaktır. Tutulan niyet sonrasında kartlar karıştırılır. Ardından fal baktıran kişiden bu kartlardan bazılarını seçmesi istenir. Ancak bu esnada tamamen niyete odaklanılmalı ve başka bir şey düşünülmemelidir. Eğer başka şeyler düşünülürse tarot falı bakımı esnasında yanlış sonuçlar ortaya çıkacaktır. Bunun yanında seçilen kartlara iyi odaklanılması gerekir. Bu işlemlerden sonra seçilen kartlar falcı tarafından tek tek açılır. Açılan kartlara ise yorum yapılır. Açılan kartın birlikte çıktığı diğer kartlara göre de anlamı değişebilmektedir.

Bunun dışında tarot falı nasıl bakılır sorunun genelce cevabı bu iken tarot çeşidine göre de bakım şekli değişebilmektedir. Çünkü tarot falı içerisinde birçok çeşidi barındırır. Bunlar çingene tarotu, şaman tarotu, rumi tarot, melek tarotu, katina tarotu ve daha fazlası olarak karşımıza çıkar. Hepsinin farklı bakımları ve farklı dizilimleri vardır. Ayrıca bazılarının odaklandığı konular da farklıdır. Ancak tarıt falı nasıl bakılır sorunun genel cevabı evrensel tarota yönelik olarak verilir.

Online Tarot Falı Baktır

Online tarot falı baktır seçeneği sayesinde istediğiniz tarot falı çeşitleri arasından birine oturduğunuz yerden baktırabilir ve tüm sorularınızın cevabını öğrenebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bize ulaşmak ve gerçek falcılardan randevu almak olacak.


Fal baktırmak için hemen siz de bize ulaşın. Online fal seçeneği ile hiçbir yere gitmenize gerek kalmadan fal baktırın. Nar Fal aracılığı ile istediğiniz her fal çeşidine hem sesli hem de görüntülü olarak ulaşabilirsiniz. Kahve falı, su falı, tarot falı, aşk falı, kül falı, durugörü, yıldızname gibi tüm çeşitlerimize online olarak baktırabilme imkanını sizlere sunuyoruz. Artık gerçek falcı aramakla uğraşmanıza ve ayağına gitmenize gerek kalmayacak. Tek tıkla bize ulaşın ve olduğunuz yerden fal baktırın.

Diğer Fal Çeşiteleri >> Fal Çeşitleri

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir