Menü Kapat

Koç Burcu Kadını

Koç burcu kadını, erkeği günlük burç yorumları, aşk, iş, kariyer hayatı. Akrep, başak, kova, ikizler, balık burcu uyumu, cinsellik, nasıl aşık olur, ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık yorumu

Koç Burcu Kadını Olumlu, olumsuz Özellikleri, Aşk, iş, kariyer Hayatı, Koç Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır? Koç Burcu Kadını ve İş Hayatı, akrep, ikizler, başak, aslan burcu erkeği ile uyumu ve daha fazlası…

Koç burcu kadını lider ruhlu yapısı ile öne çıkar. Dik başlıdır ve her daim sözünün dinlenmesini ister. Cesur kararlar almaktan çekinmez. Hem tutkulu hem de idealist bir yapısı vardır. Koç burcu kadını için ailesi, çocukları oldukça önemlidir. Cazibesi ve çekiciliği ile etkileyicidir. Cesur ve şefkatlidir. Her zaman güçlü bir karaktere sahip olmayı hedefler. Ancak kibirli ve umursamaz olması ile de bilinir. Egoları fazla gelişmiştir ve ‘ben’ demeyi sever. Genelde olaylar karşısında coşkularını gizleyemezler. Yaşamlarında heyecan dolu ilerler ve atılgan olmayı sever. Bağımsızlığına düşkündür ancak aşırı kıskanç olması da gözden kaçmaz. Her daim başrolde olmayı ister. Konuşurken abartmaya bayılır. 

Koç Burcu Kadını Aşk Hayatı

Eğer aşık olursa tüm cazibesini kullanarak ilerler. Duygularını gizlemekten hoşlanmaz ve uzun süre beklemeyi sevmez. Her daim ilgi ister ve ilgiye bayılır. Odak noktasında hep kendisinin olmasını ister. Her ne kadar beklemekten hoşlanmasa da asla açılmaz. Karşısında bulunan kişinin açılmasını bekler. Özgüvenli ve cesur bir yapısı olsa da birine açılmak onlar için imkansızdır. Mutlaka erkeğin açılmasını bekler. Kinci bir yapısı vardır. Bu nedenle kimseyi kolay kolay affetmez. Yani bir Koç kadınını kızdırdıysanız asla sizi affetmesini beklemeyin. Ancak çok büyük bir çaba görürse o zaman affedebilir. Bir kırgınlıktan sonra uzun süre dinlenmeye ihtiyacı vardır. Eğer bu süreden sonra dönmek isterse zaten geri döner. İkna edilmesi epey zordur. İnatçı bir yapısı olduğundan dolayı kendi istemediği sürece hiçbir şey yapmaz. Ancak sevdikleri zaman büyük bir bağ ile bağlanır. Hem iyi bir sevgili hem iyi bir eş olur.

Koç Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Genelde zeki ve atletik yapıya sahip olan erkekler, Koç kadınının dikkatini çeker. Bir erkeğin her anlamda güçlü olması ona cazip gelecektir. Pahalı ve gösterişli hediyelere bayılırlar. Eğer bir Koç kadınını elde etmek isterseniz ona övgü dolu sözler söylemeniz gerekir. Her daim el üstünde tutulmayı isteyecektir. Mutlu olması epey zordur ancak hayatı boyunca hep mutlu olacağı bir ilişkiyi arar. Bulduğunda ise doludizgin bir ilişki yaşar. En önde gelen özelliklerinden biri kıskanç olmalarıdır. Bir erkekten hoşlandığı zaman onu çok kıskanır.

Koç Burcu Kadını ve İş Hayatı

Hırslı bir yapısı vardır. Bu nedenle her zaman başarılı olmak, önde olmak ister. Başarı elde etmek için sürekli çalışır, çabalar. Mücadele etmekten asla yılmaz. Ancak mücadelelerinin karşılığını almak ister. Göz önünde olmak ve başarılı olmak onları tatmin edecektir. Aşk hayatında olduğu gibi iş hayatında da oldukça kıskançtır. Bu nedenle kıskançlık duygusunu çok sık yaşar. Bunun nedeni benmerkezci bir yapısının olmasıdır. Her zaman en iyisi ben olmalıyım der. Verdiği direktiflerin yerine getirilmesini ister.

Eğer siz de fal baktırmak istiyorsanız 0534 200 77 77 ulaşarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. İstediğiniz fal çeşitleri arasında seçeceğiniz her fal online fal olarak da hizmet vermektedir. Telefon üzerinden bağlandığını online burç yorumu falcı size online fal servisleri imkanıyla tüm sorularınıza yanıt verecektir. Daha önce denemediyseniz online fal hizmetinin avantajlarından faydalanabilirsiniz. İsminin online fal olması sizi yanıltmasın; online falcı da gerçek falcı olarak fal bakımı yapmaktadır. Ateş falı, tarot falı, katina falı, el falı, kahve falı, iskambil falı, su falı seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Doğum haritası yorumlama işlemi için de bize ulaşmayı unutmayın.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir