Menü Kapat

Sayı Falı Nedir, Nasıl Bakılır?

Sayı Falı nedir, nasıl bakılır, Şanslı sayı falı ne demek, İskambil sayı falı anlamları, online sayı falı bak, baktır, numeroloji falı, gerçek numeroloji, sayı falı hesaplama

Sayı Falı nedir, nasıl bakılır? Şanslı sayı falı ne demek? İskambil sayı falı anlamları, online sayı falı bak, baktır, numeroloji falı, gerçek numeroloji, sayı falı hesaplama

Sayı falı, numeroloji olarak da bilinmektedir. Burada önemli olan nokta baktıran kişinin doğum tarihidir. Sayı falı na göre sayıların her birinin ve bir araya gelmesinin farklı bir anlamı vardır. Ayrıca bu falda sayılara bakılarak geleceğe yönelik tahminler de söylenir. Genel olarak gelecek ve kişilik hakkında bilgi verir.  Bu fala işinde iyi olan gerçek falcı bakmalıdır. Aksi takdirde yanlış sonuçlar ortaya çıkacaktır.

Sayı Falı nedir, nasıl bakılır, Şanslı sayı falı ne demek, İskambil sayı falı anlamları, online sayı falı bak, baktır, numeroloji falı, gerçek numeroloji, sayı falı hesaplama (2)

Sayı Falı Nasıl Hesaplama Yapılır?

Doğum tarihi önceliklidir. Doğduğunuz tarih tek bir rakam çıkana kadar toplanır. Öncelikle doğum tarihinizi bir kağıda yazmanız gerekiyor. Bu tarihte bulunan tüm sayıları tek bir rakam elde edene kadar toplayın. Tek tek tüm sayıları topladıkça çıkan iki haneli sayıları da toplamanız gerekiyor. Böylece tek bir rakam elde ediliyor. Toplama işlemleri bittikten ve tek bir sayı elde edildikten sonra bu numaranın verdiği anlamlara bakılır.

Sayı Falı Sayıların Anlamları Nelerdir?

Sayı Falı Bir Sayısının Anlamı Nedir?

Hırslıdır ve liderlik etmeyi sever. İş hayatında gayet başarılıdır. Çekici bir yönü vardır bu nedenle çevresinin dikkatini çeker. Otoriter tavırları ve aşırı korumacı bir yönü vardır. Çoğu zaman öfkesine hakim olamaz.

İki Sayısının Anlamı Nedir?

Kibar ve nezaketli bir karakteri vardır. İnsanlara yardım etmeyi çok sever. Onlarla empati kurmaya çalışır. Sanatçı kişiliği bulunur. Oldukça hassas ve duygusal yapısı yüzünden genelde kolay kırılır. Tartışmalardan olabildiğince kaçınmak ister. 

Üç Sayısının Anlamı Nedir?

Enerjisi ile ön plana çıkar. Dikkat çekmeyi ister ve bunu her daim başarır. Her işte başarılı olmak için uğraşır ve bunu elde eder. Odaklanma problemi vardır. Dikkati çok çabuk dağılır. Başladığı işlerin yarım kalma olasılığı bu nedenle çok yüksektir. Diğer insanların düşüncelerine fazla önem verir.

Dört Sayısının Anlamı Nedir?

Disiplinli ve prensipli bir hayata sahiptir. Arkadaşları ile arası çok iyidir ve arkadaşları tarafından güvenilir biri olarak görülür. Ancak kurallarına çok sadıktır ve bu konuda sabit fikirlidir. Yenilikten pek hoşlanmaz. Kendi kurallarının dışına çıkmak hiç ona göre bir şey değildir.

Beş Sayısının Anlamı Nedir?

Çok meraklıdır. İletişim becerileri yüksektir ve sohbet etmeyi çok sever. Çocuksu bir meraka sahiptir. Ancak hobilerine biraz fazla zaman ayırır. İlişkileri genelde yüzeyseldir ve bağlanmaktan pek hoşlanmaz.

Altı Sayısının Anlamı Nedir?

Tutkuları ve meraklı yapısı ile ön plana çıkar. Kendine pek dikkat etmez. Bu konuda daha tutarlı davranması gerekiyor. Bununla birlikte iyi bir konuşmacıdır. Ayrıca coşkulu bir yapıya sahiptir.

Yedi Sayısının Anlamı Nedir?

Yaratıcı ve canlı bir hayal dünyası vardır. Kendi kendine bile eğlenir. Sıkıldığı pek görülmez. Ancak diğer insanlarla bağ kurmakta biraz zorlanır. Sürekli hobileri ile ilgilenir.

Sekiz Sayısının Anlamı Nedir?

Çok hırslıdır ve iş hayatında çok isteklidir. Çalışmayı sever. Tam bir işkolik olduğu söylenebilir. Diğer insanlara karşı çok kuşkucudur ve paraya düşkündür. Rahat olmak ister ve bu yüzden çok çalışır.

Dokuz Sayısının Anlamı Nedir?

Sürekli geleceği düşünür ve şu anı yaşayamaz. İdealist bir karakteri vardır. Cömert ve kibardır. İlişkisinde partnerine çok bağlıdır. Prensiplerine uygun şekilde yaşar.

Fal baktırmak için hemen siz de bize ulaşın. Online fal seçeneği ile hiçbir yere gitmenize gerek kalmadan fal baktırın. Nar Fal aracılığı ile istediğiniz her fal çeşidine hem sesli hem de görüntülü olarak ulaşabilirsiniz. Kahve falı, su falı, tarot falı, aşk falı, kül falı, durugörü, yıldızname gibi tüm çeşitlerimize online olarak baktırabilme imkanını sizlere sunuyoruz. Artık gerçek falcı aramakla uğraşmanıza ve ayağına gitmenize gerek kalmayacak. Tek tıkla bize ulaşın ve olduğunuz yerden fal baktırın.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir