Menü Kapat

RUHSAL AÇIDAN EN GÜÇLÜ VE ZAYIF BURÇLAR

RUHSAL AÇIDAN EN GÜÇLÜ VE ZAYIF BURÇLAR

Modern zamanlarda günlük koşuşturmacanın içinde ve zorunluluklarımızla baş ederken psikolojik sağlığımız ihmal edebiliyoruz. Bu konuda da doğuştan getirdiğimiz yatkınlıklar elbette etkili oluyor. Astrolojik açıdan durumu irdelediğimizde de her burcun kendi karakter özellikleri stresle ve zorluklarla baş etme becerisini etkiliyor.

Koç Burcu

Ateş elementi olmasına rağmen en zayıf burç Koç’tur. Duygularını kabul etmekte ve duygu kontrolünde başarısızdır diyebiliriz. Ruhsal açıdan fevri hareketlerde bulunması onu zor durumlarda bırakabilir.

Boğa Burcu

Yine kendi elementinin (toprak) en zayıf enerjili burcu olan Boğa, değişmeyi sevmez ve planları beklediği gibi ilerlemezse kendisini savunmasız hissedebilir. Esnek davranmayı öğrenmesi gerekiyor.

İkizler Burcu

İkizler duygu durumlarını düzenlemekte zorlanırlar ve düşüncelerini de belli noktalara odaklamakta güçlük çekerler. Panik yapmaya yatkındırlar ve dışarıdan yardıma ihtiyaç duyarlar.

Yengeç Burcu

Bir Yengeç çok hassastır ve sürekli manevi desteğe ihtiyaçları vardır hayatlarında. İnsanlar onların yanlarında bulundukça güçlü hissederler, tek başına olduklarında değil.

Aslan Burcu

Güçlü kişiliklerinin ardında aslında oldukça alıngan ve kırılgan bir insan yatar. Morallerini dışsal koşullara dayandırdıklarından onlarla ilgilenmeyen insanlar olursa ruhsal durumları bozulmaya başlar. 

Başak Burcu 

Bir diğer güçlü kişilik izlenimi yaratan Başakların en büyük sorunu kendilerinin olayları ve hatta dünyayı olduğu gibi kabullenmekte zorluk çekmeleridir. Dolayısıyla akışta klarak sorunlarını çözme yoluna girerler.

Terazi Burcu

Stresi yönetmekte çok da kötü olmayan Terazilerin en büyük problemi ilgilerini ve heveslerini çabuk yitirmeleri yüzünden belli bir konunun sonuna kadar gidemiyor olmaları.

Akrep Burcu

Duyguları fazlaca yoğun yaşayan ve içinde biriktiren Akreplerin kendilerini özgürce ifade etmeleri gerekir. Onlar bire bin katarlar ve aslında daha çok kendilerini düşürmekle meşgullerdir.

Yay Burcu

Ateş elementinin en güçlü burcudur. Kolayca yılmazlar ve morallerini bozmazlar. Esnek davranabildiklerinden her soruna çözümler üretebilir ve harekete geçerler.

Oğlak Burcu

Koşullar onları ne kadar zorlarsa zorlarsın inadına devam etmeyi seçerler. Yılmaz yapıları, kararlılıkları ve disiplini elden bırakmama özellikleriyle ruhsal açıdan da sağlam kişilerdir.

Kova Burcu

Kovalar karşılaştıkları zorluklara rahatça adapte olabilir ve ideallerine sarıldıkları için vazgeçmeyi akıllarına getirmezler.  

Balık Burcu

Su elementinin en güçlü elementidir. Her ne kadar hassaslığı ve hayalperestliği ile anılıyor olsa da aslında tüm burçlar arasında en güçlü psikolojik dayanıklılığa sahiptir. Balıklar dünyayla tamamen temas halindedir zorlukları tolere edebilir ve ümitsizliğe düşmez. 

*

Daha önce online fal baktırdınız mı? Eğer fal baktırmak istiyorsanız artık Dünya’nın her yerinden online fal servisleriyle gerçek falcı tarafından fal baktırmak mümkün. Siz yeter ki isteyin, ülkedeki en iyi falcılar size her zaman hizmet vermek için hazırlar.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir