Menü Kapat

Tepsi Falı

Tepsi Falı, Ankara Fal Cafe Meşhur Ünlü Medyum Ankara Fal , Kızılay Fal , İstanbul Fal , Fal , Ankara Falcı , Kızılay Falcı , İstanbul Falcı , Falcı , Ankara Falcılar , Kızılay Falcılar , İstanbul Falcılar , Falcılar , Ankara Fal Cafe , Kızılay Fal Cafe , İstanbul Fal Cafe , Fal Cafe , Ankara Fal Cafeler , Kızılay Fal Cafeler , İstanbul Fal Cafeler , Fal Cafeler , Ankara Medyum , Kızılay Medyum , İstanbul Medyum , Medyum , Ankara Medyumlar , Kızılay Medyumlar , İstanbul Medyumlar , Medyumlar , Ankara Meşhur Fal , Kızılay Meşhur Fal , İstanbul Meşhur Fal , Meşhur Fal , Ankara Meşhur Falcı , Kızılay Meşhur Falcı , İstanbul Meşhur Falcı , Meşhur Falcı , Ankara Meşhur Falcılar , Kızılay Meşhur Falcılar , İstanbul Meşhur Falcılar , Meşhur Falcılar , Ankara Online Fal , Kızılay Online Fal , İstanbul Online Fal , Online Fal , Ankara Online Falcılar , Kızılay Online Falcılar , İstanbul Online Falcılar , Online Falcılar , Ankara Online Fal Cafe , Kızılay Online Fal Cafe , İstanbul Online Fal Cafe , Online Fal Cafe , Ankara Fal Uygulaması , Kızılay Fal Uygulaması , İstanbul Fal Uygulaması , Fal Uygulaması , Ankara Fal Uygulamaları , Kızılay Fal Uygulamaları , İstanbul Fal Uygulamaları , Fal Uygulamaları ,

Tepsi Falı Baktırdınız mı?

Tepsi Falı nedir? Kimler Tarafından bakılır? Tepsi Falına nerede kimler bakar? Tepsi falına nasıl bakılır…? Merak ettiğiniz Tüm cevapları makalemizde bulabilirsiniz….

Antik dönemlere dayanan bir tarihe sahiptir. İlk ortaya çıktığı yer ise Afrika olarak bilinmektedir.  Özellikle Fulaniler kabilesi ile birlikte popüler bir hale gelmiş ve tüm dünyaya yayılmaya başlamıştır. Dönemin şifacıları tarafından oldukça tercih edilen bir yöntemdir. Ayrıca kahve falı ile de benzerlikleri bulunmaktadır. Kahve falının telveleri tepsi falında tepsi üzerine dökülmektedir. Tepsi üzerine dökülen kahve telvelerinden yola çıkılarak gelecek hakkında pek çok yorum yapılmaktadır.

Tepsi Falı Nedir?

Fulaniler, Afrika’da şifacılık ve fal konusunda oldukça önemli bir noktaya gelen topluluktur. Tepsi falı ile de oldukça ön plana çıkmışlardır. Kilden yapılan tepsiler ile bakılan tepsi falı, dönemin en popüler yöntemlerinden biridir. Telveler bu tepsinin üzerine dökülmekte ve yayılarak gelecek hakkında birçok şey söylenmektedir. Afrika’da ortaya çıkan bu fal çeşidi zamanla Anadolu’da da yayılmaya başlamıştır. Ayrıca kahve falı ile benzerlikle gösteren bu fal çeşidinin bakımında telveler kullanılmaktadır. Bundan yola çıkıldığında ise Fulaniler’in Yemenlilerden önce kahve demleme yöntemini keşfettikleri söylenmektedir. Tepsi falı, genelde gelecek hakkında her konuda bilgi vermekte ve tüm soruların cevaplanmasını sağlamaktadır. Önemli bir enerji gerektirmektedir ve konuya hakim uzman ve gerçek falcı tarafından bakılması gerekmektedir.

Tepsi Falı Nasıl Bakılır?

Oldukça karmaşık bir yapıya sahip olan Tepsi falı na bakılması epey zorludur. Bunun nedeni ise gizeminin günümüzde bile tam anlamıyla çözülememesinden kaynaklanmaktadır. Farklı yöntemleri ve metodları ile öne çıkmaktadır. Ayrıca tepsi falı bakacak olan falcının yoğun bir enerjisinin de olması gerekmektedir. Tepsi falı için öncelikle kahve falında olduğu gibi kahve içilmelidir. İçilen kahvenin telveleri ise tepsiye dökülmektedir. Tam bu esnada bir mum da yakılması lazım. Çünkü bu mum kötü enerjilerin uzaklaşmasını sağlamaktadır. Ardından tepsi üzerine dökülen telveler detaylı bir şekilde incelenmekte ve kehanetler söylenmektedir. Ayrıntılı bir fal olmasından dolayı her soruya net bir cevap vermektedir. Ancak daha önce söylediğimiz gibi oldukça zor ve karmaşık olduğundan dolayı bakımı büyük bir çabayı gerektirmektedir.

Online Tepsi Falı

Online tepsi falı ile artık kolayca fal baktırma imkanına sahip olacaksınız. Görüntülü fal ya da sesli falı seçeneklerinden birini seçerek online fal baktırabilir böylelikle sorularınızı istediğiniz zaman cevaplandırabilirsiniz. 7/24 bize ulaşabilir ve gerçek falcılar dan randevu alabilirsiniz. Online fal sayesinde artık gerçek falcı aramanıza ve fal mekanı aramanıza gerek kalmayacak.


HEMEN FAL BAKTIR

Fal Çeşitleri, Ankara Fal, Kızılay , İstanbul Fal , Fal Çeşitleri, Fal , Ankara , Kızılay , İstanbul Falcı , Falcı , Ankara Falcılar , Kızılay Falcılar , İstanbul Falcılar , Falcılar , Fal Baktır fal bakan falcılar

Canlı Fal Baktır

7/24 Canlı fal baktırma keyfini yaşayabilirsiniz.

Fal Çeşitleri, Ankara Fal, Kızılay , İstanbul Fal , Fal Çeşitleri, Fal , Ankara , Kızılay , İstanbul Falcı , Falcı , Ankara Falcılar , Kızılay Falcılar , İstanbul Falcılar , Falcılar , Fal Baktır fal bakan falcılar

7/24 Online Falcılar

Online Falcılarımız 7/24 Sizlere Hizmet vermektedir. Fal baktırmak artık çok kolay

Görüntülü Fal baktır. Narfal ile 7/24 Sesli Canlı Telefonla sms ile, online gerçek en iyi falcılara Tarot, kahve Falı, yıldızname Doğum haritası, peri falı Aşk Falı baktır.
Fal Çeşitleri, Ankara Fal, Kızılay , İstanbul Fal , Fal Çeşitleri, Fal , Ankara , Kızılay , İstanbul Falcı , Falcı , Ankara Falcılar , Kızılay Falcılar , İstanbul Falcılar , Falcılar , Fal Baktır fal bakan falcılar

Görüntülü Fal Baktır.

Görüntülü fal baktırmanın keyfini yaşamak istiyorsanız. hemen fal baktırmak için tıklayın...

Fal Çeşitlerimizi Görüdünüz mü?

Kahve Falı, Tarot Falı, Aşk Falı en bilinen fallardandır. Ama biz sadece bilinen fallarla kalmıyoruz. Tepsi Falı gibi, Peri Tarotu, Çay Falı, Peçete Falı, Laro Tarotu ve daha falası….

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir