Menü Kapat

Burçların Enleri

Burçların Enleri | Blog - Nar Fal

Burçların Enleri

Burçların Enleri hakkında merak ettiğiniz her şey burada, burçların enlerini sizin için bu yazımızda derledik.

Burçların Enleri Nelerdir?

En aktif burçlar

Hareketlilik ve canlılık konusunda önde gelen burçların başında Koç burcu, İkizler burcu ve Aslan burcu gelir. Hayattan keyif almayı bilen bu burçlar yerinde durmak istemez. Onları sürekli bir şeylerle uğraşırken, bir şeyler keşfederken görmeniz çok normal.

En şanslı burçlar

İçinden çıkılamayan durumlarda bile kendine şans yaratan burçlar Yay burcu, İkizler burcu ve Boğa burcudur. Onlara bir şekilde hayat güler ama gülmese bile şanssızlık içinde şans yaratabilirler. Bu özellikleri sayesinde diğerlerini geride bırakırlar.

En deli burçlar

Burçlar arasında en deli olanlar Koç burcu, Yay burcu ve İkizler burcudur. Onların ne yaptığını ve ne ile uğraştıklarını, ne düşündüklerini pek sorgulamamanız gerekir. Kendi hallerine bırakılması gereken burçlardır.

En çapkın burçlar

Evet, zodyakta yer alan en çapkın burç Terazi burcu ve Yay burcudur. Her ne kadar Terazi için aşk burcu dense de bu çapkın olduğu gerçeğini değiştirmez. Yay burcu zaten en rahat ve flörtöz burçlardan biridir. Bu neden en çapkınlar içinde yer alması pek de şaşırtmadı.

En güvenilir burçlar

En çok güveneceğiniz burçlar arasında Oğlak burcu ve Başak burcu yer alır. Toprak grubunda yer alan bu ikili, oldukça sadakatli ve güvenilirdir. Onların size sadakatsizlik yaptığını fark etmeniz fazlasıyla zordur.

En dikkatli burçlar

Dikkatini en iyi toplayan burçlar arasında Başka burcu ve İkizler burcu yer alır. Aslında Başak burcu pek şaşırtıcı olmadı ancak İkizler burcu dikkat konusunda enlerde yer alınca işler değişti. Genelde İkizler burcu için epey dikkatsiz olduğu söylenir. Lakin dikkatini topladığında ondan daha iyisi bulunmaz.

En eğlenceli burçlar

Tabii ki İkizler burcu olmadan eğlence olmaz. Eğlenmeyi iyi bilen İkizler burcunun burada yer alması beklenen bir durumdu. Bunun yanında Koç burcu ve Yay burcu da en eğlenceli burçlar içerisinde yer almaktadır.

En ezilen burçlar

En ezilen burç Yengeç burcudur ama ezmemeniz daha iyi olacak sanki. Çünkü bunun dönüşü çok daha kötü olacaktır.

En sevilen burçlar

Şeytan tüyü bulunduran ve herkes tarafından sevilen burçlar arasında Boğa burcu, Aslan burcu ve Terazi burcu bulunur. Bunları sevmeyen bir insan bulmak zordur. İlla ki bir şekilde kendilerini sevdirmeyi başarırlar.

En alıngan burçlar

Alınganlık denildiğinde akla direkt su grubu burçları gelir. Evet, Akrep burcu, Balık burcu ve Yengeç burcu en alıngan olanlar arasında yer alır. Lakin beklenmedik bir şekilde Aslan burcuda bu alıngan grubun içerisinde yer alır. Aman dikkat edin sözlerinize yoksa hemen alınırlar.

En gizemli burçlar

Gizem denildiğinde akla doğal olarak Akrep burcu gelir. O, gizem yaratmaya bayılır. Aman yalnız değildir. Oğlak burcu ve Yay burcuda tıpkı Akrep burcu gibi gizemli hareketlerde bulunur.

En akıllı burçlar

İkizler burcu en akıllı burç olmasıyla bilinir. Pratik zekası sayesinde aklını her konuya çalıştırır. Buna ek olarak Balık burcuda akıllıdır. Özellikle hayalini kurduğu şeyleri gerçeğe dönüştürmekte üzerine yoktur.

En zengin burçlar

İlk sırada kesinlikle Boğa burcu yerini koruyor. Ardından gelen ise Yengeç burcudur.

En dalgacı burç

Eğlenmeyi ve şaka yapmayı seven burçlar İkizler burcu, Yay burcu ve Terazi burcudur. Güldürürken gülmeyi çok severler. Mizah konusunda epey iyi oldukları söylenebilir. Ayrıca asla alınganlık gibi bir özelliğe de sahip değillerdir. Hayatı dalgaya vurmayı ve gülmeyi iyi bilirler.

En evcimen burçlar

Her daim Yengeç burcu ilk sırada yerini alır. Onun için ev, büyük bir keyiftir. Evinde oturup bir şeyler yapmaktan büyük keyif duyar. Dışarıya çıkmak ona pek de çekici gelmez. Huzuru evinde bulur.

Burçların Enleri | Blog - Nar Fal
Burçların Enleri | Blog – Nar Fal

Fal baktırmak için hemen siz de bize ulaşın. Online fal seçeneği ile hiçbir yere gitmenize gerek kalmadan fal baktırın. Nar Fal aracılığı ile istediğiniz her fal çeşidine hem sesli hem de görüntülü olarak ulaşabilirsiniz. Kahve falı, su falı, tarot falı, aşk falı, kül falı, durugörü, yıldızname gibi tüm çeşitlerimize online olarak baktırabilme imkanını sizlere sunuyoruz. Artık gerçek falcı aramakla uğraşmanıza ve ayağına gitmenize gerek kalmayacak. Tek tıkla bize ulaşın ve olduğunuz yerden fal baktırın.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir