Menü Kapat

Ayna Falı

ayna-online-fal-online-falci-online-falcilar-online-falci-online-tarot-online-ayna-fali-fali-online-tarot-fali-fali-online-su-fali-fali-online-ask-fali-fali-online-fal-baktir-ayna-fali-Ayna Falı | Blog - Nar Fal

Ayna Falı

Ayna falı, geçmiş ve gelecek hakkında bilgi veren ve isminden de anlaşıldığı gibi ayna kullanılarak bakılan bir fal çeşididir. Bu fal çeşidi, uzun yıllar önce ortaya çıkmış ve kişilerin pek çok bilgiyi öğrenmesini sağlamıştır. İsteyen kişiye göre geçmiş ve gelecek hakkında yöneltilen sorular cevaplandırılır. Farklı mekanlar ve boyutlar kullanılarak bakılan ayna falında telepatik enerjinin önemi büyüktür. Fala bakan kişinin enerjisi ve fal baktıran kişinin enerjisi de büyük öneme sahiptir. İşte bundan dolayı fal esnasında akıldan geçirilen düşüncelere dikkat edilmesi gerekir.

Ayna Falı Nedir?

Geçmiş ve gelecek hakkında bilgi veren ayna falı, tıpkı su falında olduğu gibi durugörü yeteneğini gerektirir. Mistik açıdan kuvvetli olan birinin bakması çok daha iyi sonuçları ortaya çıkaracaktır. Bundan dolayı herkes tarafından kolaylıkla bakılabilecek bir fal çeşidi değildir. Yalnız gerçek falcılar ve enerjisi kuvvetli olanlar tarafından doğru ve net bir şekilde bakılabilir. Diğer fal çeşitlerinden farklı olarak belirli saat arasında bakımı daha uygun olacaktır. Özellikle öğle saatlerinde bakılırsa daha iyi sonuçlar verecektir. Ayrıca fal esnasında rahat olunmalıdır ve akıldan farklı düşünceler geçirilmemelidir. Yalnızca falda öğrenilmek istenen meselelere odaklanılması gerekir. Bunların başında bakımı esnasında mutlaka uyulması gereken kurallar da bulunur. Nasıl bir ayna seçileceği de önemli olan özellikler arasında yer alır.

Ayna Falına Nasıl Bakılır?

Fal baktıracak olan kişi, kendini hazır hissettiğinde ayna karşısına geçmelidir. Tamamen sakin kafayla ayna karşısına oturan kişi, niyetlerine odaklanmalı ve başka bir şey düşünmemelidir. Ardından fal bakan kişi, enerjisini kullanarak ve tılsımlı sözcükler söyleyerek fala bakmaya başlayacaktır. Bu esnada durugörü yeteneği de devreye sokulmalıdır. Ancak bu şekilde doğru bir bakım gerçekleştirilecektir. Ayrıca ayna karşısında bakışlar tek bir noktaya odaklanmalı ve sadece aynanın ortasına bakılmalıdır. Daha sonra ise bakışlar hafifçe yukarı doğru ilerlemelidir. Yavaşça yukarı doğru çıkarılan bakışlar ile ayna üzerinde göz gezdirilmelidir. Ayna falı sayesinde kişi aklındaki sorulara cevap bulacak ve rahatlayacaktır. Sorular ister geçmişe ister geleceğe yönelik olabilir. Tamamen kişinin merakına kalmış bir seçenektir. 

Online Fal Baktırmak İçin

Fal baktırmak için hemen siz de bize ulaşın. Online fal seçeneği ile hiçbir yere gitmenize gerek kalmadan fal baktırın. Nar Fal aracılığı ile istediğiniz her fal çeşidine hem sesli hem de görüntülü olarak ulaşabilirsiniz. Kahve falı, su falı, tarot falı, aşk falı, kül falı, durugörü, yıldızname gibi tüm çeşitlerimize online olarak baktırabilme imkanını sizlere sunuyoruz. Artık gerçek falcı aramakla uğraşmanıza ve ayağına gitmenize gerek kalmayacak. Tek tıkla bize ulaşın ve olduğunuz yerden fal baktırın.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir