Menü Kapat

Juno Ve İlişkiler

Juno Ve İlişkiler | Blog - Nar Fal

JUNO VE İLİŞKİLER

Juno’nun burç yerleşiminin ilişkilerdeki yansıması:

Juno Koç Burcunda

Partnerinizin hızlı, atik, maceracı özellikleri olabilir. Sabırsızlık ve yenilikçiliği de buna ekleyebiliriz. Aşk hayatında rekabetten besleniyor. Yani ilişkilerini rekabet içerisinde yaşadığı söyleyebiliriz. Ayrıca bencil yapı da söz konusu olacak.

Juno Boğa Burcunda

Düşünceli, güven ihtiyacı duyan, sabit fikirli bir partneriniz olacak. Ayrıca güzellik takıntısı siz de veya partnerinizde olabilir. Bu ilişkide inatçılık ve sabit fikirlilikten dolayı bazı problemler yaşanabilir. Maddesel güven ihtiyacınızın karşılanması gerekiyor.

Juno İkizler Burcunda

Kaderinizdeki eşiniz özelliklerini İkizler burcundan alacak. Aktif, zeki, değişken bir yapıya sahip olacak. Partnerinizde bulunan en iyi özellik ise her ortama ve her yere uyum sağlayabilmesi. Kuvvetli bir bilgi birikime sahip.

Juno Yengeç Burcunda

Kaderinizde yer alacak kişinin özellikleri Yengeç burcunun özelliklerine benzeyecek. Sevgiye ve sadakata önem verecek. Bunun yanında merhametli ve sıcakkanlı bir karaktere sahip. Olaylara daha çok duygusal yaklaşacak.

Juno Aslan Burcunda

Sahiplenen, lüksü seven, eli açık bir partneriniz olacak. Eşiniz asla sönük bir karakter olamaz. Aslan burcu junodan dolayı gösterişli ve lüks seven bir yapısı olacak. Romantizme de fazlasıyla önem verecek.

Juno Başak Burcunda

Çalışkan, maddi güvence arayan, mükemmeliyetçi ve eleştirel bir partneriniz olacak. Hastayken size bakabilecek ve iş bölümü yapmayı seven bir karaktere sahip. Bunun yanında eleştirel dili biraz yorucu olabilir.

Juno Terazi Burcunda

Kaderinizdeki kişi genel anlamda Terzi burcu özelliklerine sahip biri olacak. İnce ruhlu, kibar bir yönü var. Bununla birlikte aşka önem verecek ve romantizmden epey hoşlanacak. Sevgi dolu bir partner sizi bekliyor.

Juno Akrep Burcunda

Tutkulu ve kıskanç bir partneriniz olacak. Onun için tutkulu aşk vazgeçilmezlerden biri olacak. Yalnız fazlasıyla kıskanç ve hırslı bir yapıya sahiptir. Erken yaşta evlilik yapma ihtimali diğerlerine göre daha yüksektir.

Juno Yay Burcunda

Bağımsızlığına düşkün ve özgürlükçü bir yapısı var. Seyahat etmekten ve sohbet etmekten epey hoşlanan bir yapısı olacak. Ancak  bu özgürlükçü ve bağımsız yapısı bazı sorunların yaşanmasına neden olabilir.

Juno Oğlak Burcunda

Sorumluluk sahibi ve ciddi bir yapısı vardır. Hırslı bir karaktere sahiptir. Çiftin arasında mesafeden ve soğuk tavırlardan dolayı birtakım sorunlar yaşanabilir. Gelecekte devam edecek ve kendini garantiye alan işler yapmaya odaklıdır.

Juno Kova Burcunda

Orijinal bir kişiliğe sahiptir ve partnerinin de orijinal olmasını isteyecektir. Özgürlüğünü kısıtlayacak olaylardan kaçar ve kısıtlandığını hissettiği yerde duramaz. Eğer bir evlilik gerçekleşirse bu kalıpları yıkacak türden olacaktır.

Juno Balık Burcunda

Eşiniz, sevgi ve merhamet arayışındadır. Hep hayalini kurduğu kadını veya adamı arayacaktır. Fedakar bir yapıya sahip olacak. Sanatsal yönü ile de öne çıkaraktır. Siz de, onun fedakar yapınıza hitap etmesini isteyeceksiniz.

Fal baktırmak için hemen siz de bize ulaşın. Online fal seçeneği ile hiçbir yere gitmenize gerek kalmadan fal baktırın. Nar Fal aracılığı ile istediğiniz her fal çeşidine hem sesli hem de görüntülü olarak ulaşabilirsiniz. Kahve falı, su falı, tarot falı, aşk falı, kül falı, durugörü, yıldızname gibi tüm çeşitlerimize online olarak baktırabilme imkanını sizlere sunuyoruz. Artık gerçek falcı aramakla uğraşmanıza ve ayağına gitmenize gerek kalmayacak. Tek tıkla bize ulaşın ve olduğunuz yerden fal baktırın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir