Menü Kapat

DOĞUM GÜNÜNÜZE GÖRE RUNE TAŞ FALI TAŞINIZ

DOĞUM GÜNÜNÜZE GÖRE RUNE TAŞ FALI TAŞINIZ: 2

DOĞUM GÜNÜNÜZE GÖRE RUNE TAŞ FALI TAŞINIZ: 2

Ülkemizde özellikle popüler olan fal çeşitleri kahve falı , tarot falı , su falı , yıldızname, aşk falı veya diğer ismiyle katina falı olmasına rağmen fal baktırmak üzerine tutkuları olan insanlar ateş falı, mum falı, kum falı, kül falı gibi fal çeşitleri ile birlikte rune taş falı gibi falları da deneyimlemişlerdir. Her falcı online fal her fal üzerine uzmanlık edinemez ancak bir gerçek falcı özellikle sezgilerini kullanarak bakabildiği fallara yönlenir; rune taş falı da bunlardan biri.

DOĞUM GÜNÜNÜZE GÖRE RUNE TAŞ FALI TAŞINIZ: 2
DOĞUM GÜNÜNÜZE GÖRE RUNE TAŞ FALI TAŞINIZ: 2

Rune Taş Falı Nedir?

Vikinglerin kullandığı 24 harfli alfabenin harfleri her tür taşın üzerine sembolik olarak kazınır. Ancak semboller kendi içlerinde belli ve birbirlerinden farklı anlamlar taşırlar, ayrıca rune taş falı bakılırken de taşların dizilimi ve birbirleriyle etkileşimlerine bakılarak yorumlar yapılır.

Rune Taş Falı ve Doğum Tarihiniz

Doğduğunuz günden eminseniz hemen aşağıdaki listeden kendi doğum gününüzün olduğu aralığı bulun ve rune taşlarının karakteriniz hakkında neler söylediğini öğrenin.

Fehu – 29 Haziran – 13 Temmuz

Maddi açıdan bolluk ve bereketi temsil eder. Üretken enerjilere sahiptir. Sezgileri çok güçlüdür ve duygusal dünyası çalkantıdır. Mal ve mülk edinme ihtimali yüksektir hayat yolunda. Bereket tanrıçası Freya ile ilişkilendirilmiştir. 

Uruz – 14 Temmuz – 29 Temmuz

İnsanın ilahi doğasını ortaya çıkarır ve sempatiyi kullanır. Ölümü anımsatır ve ölümün gerçek uyanış olduğunu iddia eder. Hayvanların içindeki içgüdülerin insanlarda da var olduğunu söyler. Eril bir enerjisi vardır ve gizemlerin ilk basamağıdır. 

Thurisaz – 30 Temmuz – 13 Ağustos

Değişimin, dönüştürücü gücün, yeni bir çağın başlangıcının habercisidir. Güçlü hamleler yapar, stratejik düşünür, zihinsel aktivitesi çok güçlüdür. İnsanları kolayca etkileyebilme kuvvetine muktedirdir. Şans sizinle olur genellikle. Hedeflere gidile yolda hayal kırıklıkları olsa da vazgeçmez ve devam eder. Her engeli aşabilecek kadar güçlü bir zekaya sahiptir.

Ansuz – 14 Ağustos – 29 Ağustos

İnsan ruhu bu dünyaya kendi deneyimlerini tamamlamak için gönderilmiştir. Bu tamamlanma bilgeliği temsil eder. Cevapları araştırmaktan asla vazgeçilmemesi gerekir. Bu kişilik lider bir anlayışa sahiptir ve güçlü bir karakteri vardır. İnsana kaldıkları yerden devam etmeleri için yardımcı olur. Dünyevi gücü simgeler ancak dünyanın cazibesine kapılmamak gerektiği konusunda uyarır.

Raidho – 30 Ağustos – 13 Eylül

Macerayı seven, enerji dolu bir insansınız. Bu taş yaşam yolunu temsil eder. Evrenden alınan mesajlar dikkate alınmalı ve karşılaşılacak her engele rağmen yola devam edilmelidir. Burada bahis geçen yolculuk sonsuz bir yolculuktur.

Kenaz – 14 Eylül – 29 Eylül

Aydınlanmanın simgesidir. Cehaletin karanlık tarafta kalması gerektiğine inanır. Sağlıkla geçirilecek bir ömre işaret eder. Kendi gücünü yalnızca kendisi için değil başkaları için de kullanmalıdır. Dürüstlük ve doğruluktan ayrılmamalıdır. 

Gebo – 30 Eylül – 13 Ekim

Aşkı temsil eden bu taş arkadaşlık ve topluluk bağlarının hediyeler yoluyla güçleneceğini söyler. Cömertlik, en büyük erdemdir. Hayattaki sınavlarınız yakın akrabaların ihaneti sebebiyle olabilir. Bu taş, hiçbir olumsuz anlam taşımaz. Bu yüzden de bu taşı taşıyanlar zararsız kişilerdir denebilir.

Wunjo – 14 Ekim – 28 Ekim

Talihi iyi olan insanlardansınızdır ve bu taş da zaten refahı temsil eder. Kariyerinizde büyük başarılar yakalayabilirsiniz. Karmanız sizi tehlikelerden korur.

Hagalaz – 29 Ekim – 13 Kasım

Bu taş doğayı simgeler. Öfkeli olduğunuzda bunu kontrol altında tutmanız gerekir çünkü yıkıcı etkilere sebep olabilirsiniz. Hayatınız türlü zorluklarla mücadele ederek geçebilir. Olgunlaştıkça mutlu, sakin ve huzurlu bir yaşam sürmeye başlarsınız. 

Nauthiz – 14 Kasım – 28 Kasım

Hayatınızdaki gerçek manayı bulmalı ve yalnızlıktan uzak kalmalısınız. Bu taş gerekliliği simgeler. Hayatınızdaki değişiklikler yalnızca sizi değil diğer insanları da etkiler. Şayet yaşamdaki hayal kırıklıklarına karşı gelebilirseniz güzel günler sizin olacaktır.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir