Menü Kapat

Fal Geleceği Gösterir mi?

Fal Geleceği Gösterir mi? | Blog - Nar Fal

Fal Geleceği Gösterir mi?

Bilinmeyeni öğrenme arzusu içimizde bir yerlerde her zaman vardır. Kimi zaman gelecek hakkında bir şeyler öğrenme kimi zaman ise çevremizde olup bitenle ilgilidir. Şimdi, geçmiş ve gelecekte neler olduğunu ve neler olacağını öğrenme arzusundan fal doğmuştur. Var olan nesneleri kullanarak çeşitli yöntem ve tarzlarda gelecek, geçmiş ve şu an hakkında bilgi sahibi olmaya fal diyoruz.

Mezopotamya merkezli çıktığı düşünülmektedir. Akadlar döneminde gelişmiş ve ticaret yolları ile tüm dünyaya yayılmıştır. Bir süre sonra meslek haline gelmiştir. Saraylara girmiş ve sarayların kendilerine özel falcıları olmuştur. Zaman ilerledikçe çeşitli fal türleri ortaya çıkmıştır. Kullanılan teknikler sonrası nesiller tarafından geliştirilmiş ve çoğaltılmıştır.

Fal ile geleceği görmek mümkün mü?

Tabii ki bu sorunun net bir cevabı yoktur. Falcıların bazı öngörüleri yüzde yüz sonuç verebilir. Bazı falcıların söyledikleri ise hiçbir zaman gerçekleşmeyebilir. Hatta bir falcı aynı kişinin sorduğu iki farklıya verdiği cevabın birisi gerçekleşebilir diğeri ise gerçekleşmeyebilir. O yüzden hiçbir fal kesinlikle yüzde yüz sonuç vermez. 

Zaman; geçmiş, gelecek ve şu andır. Aslında bir bütündür. Bizler zamanı kendimize göre bir ölçme yönetimi bularak belirli parçalara ayırıp onları isimlendirmişizdir. Fizikte zamanın farklı bir açıklaması varken felsefede durum farklıdır. Din için de zaman farklıdır.

Zaman değişkenlerle doludur. Aldığımız her karar ve yaptığımız bütün davranışlar geleceğimizi değiştirmektedir. Anı şekilde çevremizdekilerin kararları ve davranışları da geleceğimiz değiştirmektedir. Şöyle bir örnekle açıklayalım: Bir arkadaşınızla buluşmaya gideceksiniz. Belli sokak ve caddelerden geçerken aklınıza milli piyango bileti almak geldi diyelim. Ve bileti aldınız. Büyük ikramiye size çıktı! Şimdi örneğin farklı versiyonuna bakalım: Arkadaşınız randevunuzu iptal etti. Siz o sokağa hiç gitmediniz. Bileti başkası aldı ve büyük ikramiye ona çıktı. Kişilere, kararlara, düşüncelere göre değişen zamanın ileride bize neler göstereceği kesin değildir. 

Peki, gerçek falcı nasıl oluyor da geleceği biliyor?

Fal, yoğun hisler ile bakılır. Gerçek falcı hangi falı bakıyorsa hem fal çeşidinin kendisine gösterdiklerine hem de sizin hislerinize yoğunlaşır. Artı olarak kendisinin hisleri vardır. Bunlar harmanlandığında gelecek zamandan neler olacağını tahmin eder. Bu tahminler sizin aklınıza hiçbir zaman gelmeyecek olasılıklar olabilir. Bazen de tahmin edeceğiniz şeyler olur. Cesaret edeceğiniz, etmeniz gereken, cesaret edemediğiniz ne varsa size söyleyebilir. 

Yoğun hisler sonucu söylenen sözler yüzde yüz olarak kesin olmamakla birlikte çoğu zaman doğru çıkmaktadır. Hislerine güveneceğiniz falcılar bizim merkezimizde vardır. Her zaman en iyi falcılarla çalışırız. Öngörüleri yüksek olan bu kişiler size gelecekle ilgili çeşitli fal çeşitleri ile söylemektedir.

Gelecekten haber veren fal çeşitleri

Ateş Falı

Ateşe konsantre olunarak bakılan fal çeşididir. Falcı yaktığı ateşe bakar ve yoğunlaşır. Sorularınızı sorarsınız. Sorduğunuz sorulara göre falcı, ateşin şekillerine bakarak neler gördüğünüz size söyler. Böylece fal bakılmış olur. 

Su Falı

Falcı, suya bakarak yoğunlaşır. Sorularınızı sorarsınız ve falcı cevaplar. Böylece su falı bakılmış olur.

Tarot

Tarotun çok çeşidi vardır. Seçtiğiniz kartlara göre falcı geleceğinizi yorumlar. Kartların hepsinin anlamı farklıdır. Diğerleri ile yanyana geldiği zaman çıkarılacak anlamlar farklıdır. Hatta sorulan soruya göre de değişir. 

Kahve falı

Hepimizin en çok bildiği fal çeşididir. Kahve içilir, fincanlar çevrilir. Falcı, fincan ve tabaktaki şekillere bakarak geleceği yorumlar. Uzun dönemli sorulara cevap vermez. Yakın gelecek hakkında bilgi verir.

Bu ve bunun gibi fazlasıyla tercih edilen fal çeşidi vardı. Fal çeşitleri bölümümüzden dilediğiniz falı seçip baktırabilirsiniz. Gerçek fal ve gerçek falcı deneyimini en iyi şekilde hizmetinize sunuyoruz. Bütün fallarımıza dilerseniz online fal olarak baktırabilirsiniz. Görüntülü ve sesli fal baktırma seçeneğimiz de mevcuttur.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir