Menü Kapat

Günlük Melek Kartı

günlük melek karıt, tarot falı, melek falı bak, bakatıri canlı fal, online uzman fallar

Günlük Melek Kartı, Melek Tarotu Nedir? Nasıl Bakılır? Melek Falları Nelerdir? Canlı Ve Online Fal Baktırma, Uzman Kişilere Melek Tarotu Baktırma Nasıl Yapılır, Tümü Ve Dahası İçin Yazımızı Okuyabilirsiniz.

Günlük melek kartı seçimi ile istediğiniz dileğin gerçek olup olmayacağına dair bilgi edinebilirsiniz. Melek tarotu içerisinde yer alan bu kart seçim yöntemi genelde evet hayır açılımı olarak da adlandırılmaktadır. Pek çok açılıma sahip olan melek tarotunun şen çok kullanılan açılımlarından biri de evet hayır açılımıdır. Bu açılımda ilk yapılması gereken soru sormaktır. Sorulan soruya tamamen odaklanılması gerekir ve başka bir şey düşünülmemelidir. Soru sorulduktan sonra kartlar karıştırılır. Karıştırılan kartlar arasından bir tanesi seçilir. Seçilen bu kart sorunuza evet ya da hayır şeklinde net bir cevap verir. 

Kişinin enerjisi burada çok önemlidir. Çünkü kartları bu enerji ile seçecektir. Seçtiği kartlar ise sorusuna cevap verecektir. Bundan dolayı kişi, zihnini tüm düşüncelerden ve karışıklıklardan arındırmalı ve sadece sorusuna odaklanmalıdır.

melek tarotu açılımı, tarot melek, melek falı nedir, nasıl bakılır, nasıl tarot melek

Melek Tarotu Nedir ve Nasıl Bakılır?

44 farklı sembolden oluşan kartlara sahip bir tarot çeşididir. Melek tarotu kartlarının her biri başka anlamları ortaya çıkarmaktadır. Üstelik bu kartların üzerinde yer alan farklı semboller hayatın gizemiyle alakalı bilgileri fal baktıran kişiye sunmaktadır. Böylelikle fal baktıran kişi bu falın öngörüsünden yararlanarak geleceği hakkında tahminde bulunabilecek. Pek çok kehaneti ortaya çıkaran melek tarotu için fal esnasında söylenmesi gereken tılsımlarda bulunmaktadır. Ancak gerçek bir falcı tarafından en doğru şekilde bakılabilmektedir. Çünkü gerçek falcılar, kartların anlamlarını daha iyi bilmekte ve daha doğru yorum yapmaktadır.

Özellikle melek tarotuna bakan kişinin enerjisi de epey önemlidir. Falcının enerjisi ve baktıran kişinin enerjisi birleştiğinde harika sonuçların doğmasına neden olacaktır. En çok bakılan çeşidi is evet hayır olarak isimlendirilir. Sorulan sorulara kartlar, evet ve hayır şeklinde cevap verir ve kişiyi böylelikle bilgilendirir.

Online Melek Tarotu Bak

Online melek tarotu baktırarak herhangi bir yere gitmenize gerek kalmadan bilgi sahibi olabilirsiniz. Artık tüm fal çeşitlerinde olduğu gibi melek tarotu da online bakıma sahiptir. Görüntülü fal ve sesli fal şeklinde fal baktırarak oturduğunuz yerden geleceğiniz hakkında sorularınızı cevaplandırabilirsiniz. Üstelik tüm fal çeşitleri online bakım şekline sahiptir. Bununla birlikte online fal tamamen gerçek falcılar tarafından bakılmaktadır. Gerçek falcılar için randevu alarak onlarla iletişime geçebilir ve tüm sorularınızı giderebilirsiniz.


İstediğiniz fal çeşitleri arasında seçeceğiniz her fal online fal olarak da hizmet vermektedir. Telefon üzerinden bağlandığını online burç yorumu falcı size online fal servisleri imkanıyla tüm sorularınıza yanıt verecektir. Daha önce denemediyseniz online fal hizmetinin avantajlarından faydalanabilirsiniz. İsminin online fal olması sizi yanıltmasın; online falcı da gerçek falcı olarak fal bakımı yapmaktadır. Ateş falı, tarot falı, katina falı, el falı, kahve falı, iskambil falı, su falı seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Doğum haritası yorumlama işlemi için de bize ulaşmayı unutmayın.

Diğer Fal Çeşiteleri >> Fal Çeşitleri

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir