Menü Kapat

Taç Çakra Nedir ve Ne İşe Yarar?

Taç çakra nedir, nasıl açılır, kim açar, nerede açılır, taç çakranın açık olması nasıl anlaşılır, taç çakra neden kapanır

Taç Çakra Nedir Nasıl açılır? Kim Açar, Nerede açılır Taç Çakra Açık veya Olması Nasıl Anlaşılır? Taç Çakra Neden Açılır, neden kapanır?

Taç Çakra Kapanması epey zordur. Eğer kapanırsa ilahi gücün kesildiği düşünülür. Bilgi arayışını sembolize eder. Yaratıcı ile olan bağlantı bu çakrada yer alır. Enerjisi çok yüksektir. Kapanması yaşam enerjisini tamamen durdurur. En önemli özelliği ise yüksek bir titreşime sahip olmasıdır. Ayrıca başta yer alır. Hayattaki temel amacın arayışı bu çakrada gerçekleşir. Vücudun en üst noktasında yer alması nedeniyle tüm vücudu kontrol eden ve etkileyen bir özelliği vardır. Bununla birlikte hipofiz bezi de taç çakra enerjisi içinde yer almaktadır.

Taç Çakra Açık Olması Nasıl Anlaşılır?

Taç çakranız eğer açık ise egonuz bulunmaz. Görülen rüyalar genelde gerçek hayata yansır. Bilgi birikimi artar. Evrende var olan her şey ile bağlantı kurmak kolaylaşır. Kişi, evren ile bir hale gelir. Daha fazla enerjiye sahip olunur. Bioenerji de oldukça yüksek bir seviyede bulunur. Yaratıcılık ve hayal dünyası oldukça geniş olur. Bu yaratıcı düşüne hayattaki her alana yansıtılır. Büyük amaçlar hedeflenir. Eğer sizin de taç çakranız yüksek ise bu durumu hissetmeniz mümkün. Yazılan bilgiler doğrultusunda taç çakranızın açık ya da kapalı olduğunu anlayabilirsiniz.

Taç Çakra Kapalı Olması Nasıl Anlaşılır?

Yoğun bir stres ve sinirlilik hali görülür. Umursamazlık yüksek seviyededir. Öfke, asabiyet ve hırçınlık görülür. Diğer varlıklarla bağlantı kurmak zorlaşır. Hayata karşı yabancılaşma hissedilir. Paraya düşkünlük yükselir. Yaşam hedefleri kaybedilir. Büyük bir enerji sıkıntısı yaşanır. Huzursuzluk ve boşlu hissi artar. Olumsuz duygulardan uzaklaşmak zorlaşır. Sevgi eksikliği ve güvensizlik baş gösterir. Yalnızlık ve inançsızlık artar. Çaresizlik hissi tüm zihni etkisi altına alır. Tüm bu hisler sizde de mevcutsa taç çakranız kapalı olabilir. Buna yönelik enerji çalışmaları yapmanız gerekir. Taç çakra açılması hayatınızı büyük oranda değiştirecektir. Olumsuzluklar da sizden bu sayede uzaklaşacaktır.

Görüntülü Taç Çakra

Fal baktırmak için hemen siz de bize ulaşın. Online fal seçeneği ile hiçbir yere gitmenize gerek kalmadan fal baktırın. Nar Fal aracılığı ile istediğiniz her fal çeşidine hem sesli hem de görüntülü olarak ulaşabilirsiniz. Kahve falı, su falı, tarot falı, aşk falı, kül falı, durugörü, yıldızname gibi tüm çeşitlerimize online olarak baktırabilme imkanını sizlere sunuyoruz. Artık gerçek falcı aramakla uğraşmanıza ve ayağına gitmenize gerek kalmayacak. Tek tıkla bize ulaşın ve olduğunuz yerden fal baktırın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir