Menü Kapat

Tarot Falı ve Numeroloji: 2

Tarot Falı ve Numeroloji: 2

TAROT FALI VE NUMEROLOJİ: 2

Numeroloji ve tarot falı arasındaki ilişkiye şu yazımızda başlamıştık ve şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sayılar fal baktırmak istediğinizde fal çeşitleri içinde yer alan birçok falda karşımıza çıkar. Tek başına çok şey anlatan ilimlerden olan numeroloji ve astroloji tarot falı ile bağlantılıdır ve en iyi falcılar bunlar hakkında yüksek derecede bilgi sahibidir.

Tarot Falı ve Numeroloji: 2
Tarot Falı ve Numeroloji: 2

2. BÖLÜM

Tarot Falı ve 6

Burcu Başak ve gezegeni Venüs’tür. Uyum, birliktelik, beraberlik, kontrol gibi temaları anlatır. Değişimin devam ettiğini, engellerin aşıldığını anlatır. İyileşme, öğrenme ve gözle görünür bir büyüme vadeder. Kimseye muhtaç olmadan kendi kendine yeten bir kişiliği işaret eder. Yüksek enerjilidir, girişkendir ve yapıcıdır. Kontrolden çıkmış durumların tekrardan kontrol altına alındığını söyler. Olumlu bir haberin veya tamamlayıcı etkilerin haberini verebilir.

Tarot Falı ve 7

Bilinçaltı ve mistik ögeleri anlatır. İnsana, kendi iç dünyasını hatırlatır. Arka planda gelişen gizli saklı işler olduğunun da habercisidir. Hayatımızın patronu olduğumuzu, değişimin öncelik iç dünyamızdan gelmesi gerektiğini öğütler. Bu sayının etkisi altında kalan insanlar diğer insanların iç dünyalarını da rahatça anlayabilirler. Tehlikeyi önceden sezerler. Gördükleri rüyalar haberci rüyalardır. Falcılıkta ve rüya tabirliği işinde başarılı olabilirler. Duygusal ve asosyal olabilirler. Tarottaki karşılığı Savaş Arabası kartıdır.

Tarot Falı ve 8

Akrep burcunun etkisi altında olan sekiz sayısı yeniden inşa etmeyi hatta bazen reformu anlatır. Yeni evrelere geçişi anlatır ve bolluk-bereket sayısıdır. Sil baştan başlamak anlamına da gelir. Kişinin özgüveni ve hayat deneyimi artar. 

Tarot Falı ve 9

Ermiş kartının simgelediği dokuz sayısı bir şeyin doruk noktasını sembolize eder ve bir bitişin öncesini anlatır. Evrenin kapısını aralayan sayıdır ve başarı için gereken son hamleyi söyler. Problem çözücüdür ve büyük sorunların yok olacağına dair haberler müjdeler. Bu sayının etkisi altındaki kişiler hiç parasız kalmazlar. Burcu Yay olduğundan şanslı bir sayıdır denebilir. Zirveye ulaşmayı işaret ettiğinden mezuniyet, evlilik gibi olayları da gösterir. 

Tarot Falı ve 10

Hayatta büyük bir kapanışın ve açılışın olacağını söyler. Güneş’in etkisi altında olan bir sayıdır. Bir sayısının özelliklerini kendisinde barındırır. Bir ile başlayan düzen kendi evresini tamamlamıştır ve artık ikinci bir evre başlamaktadır. Terfi etmeyi, basamak atlamayı, gelir artışını haber verir. Bir kadar enerjik ve atak değildir; yavaş ancak sağlam ilerlemeyi gösterir. 

Tarot Falı ve 11

Yeni bir başlangıç için yapılacak ilk hamledir. İkizler burcunun tabiatı görülür. Savrulmadan yürüneceğini, dengenin kurulabileceğini söyler. Bazen ortak bir kararla yolların ayrılacağını ya da eşit bir bölüşmenin olacağını anlatır. 

Tarot Falı ve 12

 Gelişimin tamamlanışını ve yeniden doğuşu anlatır. Enerjisi düşüktür, durgunluğu betimler ve Balık burcuyla ilişkilendirilir. Asılan Adam kartı ile temsil edilir. Zorlu bir yolun zaferle sonuçlanacağı anlamına gelir. Sevenlerin kavuşması, Yin ve Yang enerjisinin ahengi bu sayının konularıdır. Kadınsı enerji ağır basar.

Tarot Falı ve 13

Tarotta Ölüm kartıyla bağlanan on üç sayısı kimi inanışlarda uğursuz, kiminde ise kutsal kabul edilir. Yaşam sonrası yeraltı dünyasına giriş anlamına gelir. Acı verici bazı olayların kapıda olduğunu, eski düzenin yıkılacağını haber eder. Yenilikçi bir süreç bekler kişiyi ancak yol güç olacaktır. Sıfır ile benzerlik gösterir. Sıfırda potansiyel enerji henüz başlamamışken on üç ile bütün enerji artık tükenmiştir. 

Tarot Falı ve 14

Tarotta Denge kartıyla ilişkilendirilen on dört sayısı yeni sistemin kurucu sayısıdır. Hayallerin gerçeğe dönüştüğünü ve yepyeni projelere girişileceğini müjde eder. Özgürlükçüdür, değişim ve ilerleme vadeder. Başarıyı kendisinin başlattığı projelerle elde eder.

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir